Φεβρουάριος 2019 - Psts.gr

Εντός της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται το σχετικό πόρισμα της αρμόδιας επιτροπής

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Τσικνοπέμπτη, έχει και άλλη σημασία εκτός από την γαστρονομική. Αποβλέπει σε μια υπαρξιακή παρουσία της κάθε ταλαιπωρημένης οικογένειας, που δίνει ένα παρών στον αγώνα ενάντια στα «κακά πνεύματα» που την επιβουλεύονται. Αυτό, δεν είναι άσχετο, με την απαραίτητη τσίκνα, των αρχαίων θυσιών, που έπρεπε να φτάσει στις αισθήσεις των θεών, ζητώντας αντίδοτο στη μιζέρια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τους 91 έφτασαν οι νεκροί από τη γρίπη, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 27-02-2019 το πρωί συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 47χρονος ημεδαπός και τέσσερις αλλοδαποί ηλικίας 38, 43, 50 και 55 ετών γιατί εκτελούσαν παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η πληρωμή του χρηματικού επάθλου στους 1.000 τυχερούς θα διενεργείται μέσω τραπεζικών ή λοιπών πιστωτικών ιδρυμάτων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το πρόγραμμα της μεγαλύτερης αποστολής υποβρυχίων και παράκτιων καθαρισμών που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα, παρουσιάστηκε στην 33η έκθεση για τη θάλασσα και τον ναυταθλητισμό NATEX.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τις τελευταίες μέρες οι Έλληνες ζούνε σε ένα έντονα τεταμένο πολιτικό κλίμα με ευθύνη της σημερινής Κυβέρνησης. Ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να αποπροσανατολίσει τους πολίτες από τα προβλήματα της καθημερινότητας και των αρνητικών οικονομικών παραγόντων που έχουν φοβερές κοινωνικές συνέπειες σε όλους μας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προσκαλούμε όλους τους συλλογικούς φορείς, τους κατοίκους και φίλους του νησιού να συμμετέχουν σε ανοικτή συζήτηση-ενημέρωση που θα πραγματοποιηθεί σε κάθε Δημοτική/Τοπική Κοινότητα για τις εξελίξεις στο θέμα της εγκατάστασης των ανεμογεννητριών και συγκεκριμένα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην υπογραφή σύμβασης για την ενοικίαση κατοικιών για τρία χρόνια με απώτερο στόχο την κάλυψη των αναγκών στέγασης εκπαιδευτικών που υπηρετούν στο νησί προχώρησε ο Δήμος Μυκόνου, υλοποιώντας τη δέσμευσή του για ουσιαστική στήριξη με ιδίους πόρους των δημοσίων υπάλληλων που υπηρετούν στο νησί.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2019 08:06

Καρvαβάλι στη Νάουσα της Πάρου

Tα μασκαρέματα στη Νάουσα της Πάρου την Κυριακή 3 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι έχουν ως αφετηρία το Δημοτικό σχολείο και κατάληξη την παιδική χαρά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 50

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos