Λαγκάρντ: Με τον Τσακαλώτο μιλήσαμε για οικονομία και σινεμά

14 Απριλίου 2019 13:08

Για οικονομία αλλά και σινεμά συζήτησαν η Κριστίν Λαγκάρντ και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, στη συνάντησή τους στο περιθώριο της Εαρινής Συνόδου του ΔΝΤ.

Αυτό δήλωσε η γενική διευθύντρια του Ταμείου, γελώντας. «Πρώτα από όλα έχουμε πολύ καλή και οικεία σχέση με τον Ευκλείδη. Τον ρώτησα πώς τα πάει κατά την άποψή του η ελληνική οικονομία, πώς αποδίδουν οι δημοσιονομικές πολιτικές και για τα πρωτογενή πλεονάσματα», είπε η Κριστίν Λαγκάρντ, όταν ρωτήθηκε από τον Μιχάλη Ιγνατίου, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, για τη συνάντησή της με τον υπουργό Οικονομικών.

«Είχαμε μία ωραία συζήτηση για την ελληνική κινηματογραφική βιομηχανία», συμπλήρωσε η Κριστίν Λαγκάρντ, γελώντας με νόημα, καθώς ήταν προφανές ότι αναφερόταν στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Κώστα Γαβρά, που βασίζεται στο βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη, για τη διαπραγμάτευση το πρώτο εξάμηνο του 2015.

Μάλιστα, η Κριστίν Λαγκάρντ έχει ήδη συναντηθεί με τη σύζυγο του Κώστα Γαβρά, με την οποία μίλησε για τον ρόλο της γενικής διευθύντριας του ΔΝΤ, ενώ είχε την ευκαιρία να συζητήσει και με τον σκηνοθέτη, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας hellasjournal.

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

plastira 265x280