ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ (8463)

Με μεγάλη επιτυχία άνοιξε την αυλαία του το Ναξιώτικο καρναβάλι στη Χώρα Νάξου με τα Πιθοίγια!

Το προγραμματισμένο δρομολόγιο δεν εκτελέστηκε – Σύμφωνα με το λιμεναρχείο Λαυρίου, οι επιβάτες έχουν εξυπηρετηθεί με άλλα δρομολόγια

Την 16-02-2018 το βράδυ συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 31χρονος υπήκοος Γεωργίας ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης.

Απολογισμός του έργου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για το 2017

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους κατοίκους της Χώρας Νάξου την Παρασκευή το μεσημέρι.

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλη Μαργαρίτη, σήμερα, όταν μια ομάδα Κουδουνάτων από την Απείρανθο «εισέβαλαν» στο Δημαρχείο.

Με τη Βουλευτή Β΄ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Καραμανλή η οποία βρίσκεται στη Σύρο, συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης.

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών δρομολογεί τις διαδικασίες για την οριστική λύση στον προβλήτα του Αθηνιού στη Σαντορίνη
Ενέκρινε τη δέσμευση ποσού 8.400.000 εκ. ευρώ για τη δημοπράτηση του έργου που αφορά την αποκατάσταση των ζημιών που έχουν προκληθεί στον προβλήτα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

captcha

Σύνδεση / Εγγραφή