Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2017 - Psts.gr

Το psts.gr σας κάνει δώρο ένα μοναδικό Bluetooth «Clip&Talk» με στερεοφωνικό ήχο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διπλό τζακ-ποτ σημειώθηκε στην  κλήρωση του Τζόκερ, καθώς δεν βρέθηκαν νικητές τόσο στην πρώτη κατηγορία, όσο και στη δεύτερη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορεί το νερό με λεμόνι να αποτελεί εδώ και χρόνια ένα από τα πιο δημοφιλή μυστικά αδυνατίσματος, καθώς αποτοξινώνει τον οργανισμό, ειδικά το πρωί με άδειο στομάχι, ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας επιταχύνει το μεταβολισμό.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

«Σήμερα οι Κυκλάδες και η Τήνος πενθούν. Από σήμερα είναι φτωχότερες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και τα παιδιά της Πάρου έχουν μια μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν μια θεατρική παράσταση και παράλληλα να εξασκήσουν τα Αγγλικά τους παρακολουθώντας το έργο

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σε συλλυπητήρια δήλωση προέβη ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριακός Μητσοτάκης, για το θάνατο του Δημάρχου της Τήνου, Σίμου Ορφανού, ο οποίος απεβίωσε το βράδυ της Παρασκευής.

«Ο Σίμος Ορφανός ήταν ένας εξαιρετικός δήμαρχος που αγαπούσε πραγματικά την Τήνο και έκανε πολλά για να την αναδείξει», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο Twitter.

«Έφυγε νωρίς και πάλεψε μέχρι τέλους με μεγάλη αξιοπρέπεια. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του», πρόσθεσε ο πρόεδρος της Νέας Δημκρατίας.

www.iefimerida.gr

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τεράστιο ενδιαφέρον παρουσιάζει το πρόγραμμα του Σαββάτου, με δράση σε όλα τα "μεγάλα" πρωταθλήματα, αλλά και τη Σούπερλιγκ.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Εκφράζω την βαθιά θλίψη μου για την απώλεια του Δημάρχου Τήνου, Σίμου Ορφανού. Ενός ανθρώπου που ταύτισε την πορεία της ζωής του με την προσφορά στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης την οποία υπηρέτησε με συνέπεια και ζήλο για πολλά χρόνια, με τους αγώνες του για τη νησιωτικότητα, με την έντονη κοινωνική παρουσία και δράση του σε πολλούς τομείς της δημόσιας ζωής του τόπου του.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 08-12-2017 το μεσημέρι συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 44χρονος ημεδαπός ο οποίος εκτελούσε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 08-12-2017 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, δύο υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 29 και 34 ετών, οι οποίοι αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν εργαλεία από αποθήκη. Επιπλέον σε βάρος του 34χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημ/κείου Μυκόνου με ποινή φυλάκισης -1- μηνός και -20- ημερών και χρηματική ποινή 200 ευρώ για παράβαση του Κ.Ο.Κ..

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos