ΚΟΙΝΩΝΙΑ (3870)

Συνελήφθησαν (9) αλλοδαποί που προσπάθησαν να ταξιδέψουν παράνομα σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσω αεροδρομίων του Νοτίου Αιγαίου

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η παρακάτω διακομιδή ασθενούς, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Στη Σίφνο βρέθηκαν σήμερα με την πολυτελή θαλαμηγό τους ο εφοπλιστής Γιάννης Κούστας με την νεαρή αρραβωνιαστικιά του.

Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ένας Κρητικός καπετάνιος αλιευτικού, ο οποίος δέχθηκε χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο στο λιμάνι της Νάξου, το βράδυ της Κυριακής.

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη απογευματινές ώρες χθες, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΔΗΛΟΣ ΕΞΠΡΕΣ” Ν.Π. 10032, από το λιμένα της Τήνου στο λιμάνι της Σύρου, 88χρονος και 72χρονη, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Αρκετές οι συλλήψεις σε νησιά των Κυκλάδων το διήμερο 18 έως 19 Αυγούστου

Συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Μυκόνου (7) αλλοδαποί που προσπάθησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε διαφορετικές πτήσεις εξωτερικού

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

captcha

Σύνδεση / Εγγραφή