ΚΟΙΝΩΝΙΑ (5576)

Η SEAJETS έλαβε την ιδιαίτερα τιμητική διάκριση «Επιβατηγός Εταιρεία της Χρονιάς» (Line Passenger of the Year) στο πλαίσιο της 15ης Τελετής των «Lloyd’s List Greek Shipping Awards 2018» που έλαβε χώρα την Παρασκευή 07 Δεκεμβρίου 2018, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Athenaeum InterContinental παρουσία στελεχών και εκπροσώπων της ελληνικής και διεθνούς ναυτιλιακής κοινότητας.

Δεμένο στο λιμάνι της Σύρου βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες το Blue Star Delos, λόγω μερικού απαγορευτικού απόπλου που ισχύει εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων ιδιαίτερα στη θαλάσσια περιοχή των νότιων Κυκλάδων.

Προς τα μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων, που έχουν κενά - μη ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα.

Την 08-12-2018 συνελήφθησαν στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου, 19χρονος και 24χρονος αλλοδαποί οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα μας. Επιπλέον, στο πλαίσιο του αστυνομικού ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ο 24χρονος χρησιμοποιούσε κλεμμένη δίκυκλη μοτοσυκλέτα η οποία κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.

Η Ελληνική Αστυνομία, συνεπής στην αρχή της ανοιχτής διακυβέρνησης και της ενημέρωσης του πολίτη για το έργο των Αρχών, συνεχίζει να δημοσιεύει συνολικά στοιχεία συλλήψεων, εξιχνιάσεων και κατασχέσεων, ανά μήνα.

Ανακοινώθηκαν από την Ευρωπαϊκή Ενωση οι πρώτοι 2.800 ευρωπαϊκοί δήμοι μεταξύ των οποίων και 131 Ελληνικοί που θα λάβουν χρηματοδότηση για την εγκατάσταση wifi σε δημόσιους χώρους.

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, απογευματινές ώρες χθες, από το λιμένα Κατάπολων Αμοργού στο λιμένα Νάξου, με το Ε/Γ-Α/Ψ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ'' Ν.Ν. 53, 92χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

as parou 265x280