ΚΟΙΝΩΝΙΑ (4083)

Η Ελληνική Αστυνομία γιορτάζει στις 20 Οκτώβριου την «ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ», μαζί με τη μνήμη του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου.

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Αστυπάλαιας, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, για την προσάραξη του Ι/Φ σκάφος “SAIL CAPELA” σημαίας Τουρκίας, με οκτώ (08) αλλοδαπούς επιβαίνοντες, στη θαλάσσια περιοχή λιμένα Αστυπάλαιας.

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες της Κυριακής 15/10, η Λιμενική Αρχή Τήνου από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π” Ν.Π. 11479, το οποίο είχε αποπλεύσει από τον οικείο λιμένα για Άνδρο-Ραφήνα, για περιστατικό τραυματισμού επιβατών εντός του πλοίου.

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, με το Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφος «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙΙ» Ν. Ν. 62, από το λιμένα Φολέγανδρου στο λιμένα Σύρου, 93χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Ενημερώθηκαν, πρωινές ώρες σήμερα, οι Λιμενικές Αρχές Σύρου και Κύθνου, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., για περιστατικό ακυβερνησίας λόγω μηχανικής βλάβης και σπασμένου ιστίου του Ι/Φ σκάφους “LULIBE RINE” σημαίας Γαλλίας, στη θαλάσσια περιοχή 4,5 ν.μ. ανατολικά ν. Κύθνου, με δύο (02) αλλοδαπούς επιβαίνοντες.

Δεκατρείς μέρες πέρασαν ήδη από τη συνάντηση του προέδρου της ΟΛΜΕ και της προέδρου της ΕΛΜΕ Θήρας με το Δήμαρχο Θήρας και τους εκπροσώπους των ξενοδόχων και γενικότερα όσων δραστηριοποιούνται στον τομέα της εκμετάλλευσης τουριστικών καταλυμάτων και δεν έχουμε λάβει ακόμα μια συγκεκριμένη απάντηση σε ό,τι αφορά το πιεστικό και πολύ σοβαρό ζήτημα της στέγασης των εκπαιδευτικών που υπηρετούν στο νησί άλλα και αυτών που πρόκειται να φτάσουν μέσα στα επόμενα δύο ή τρία εικοσιτετράωρα.

H live μετάδοση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος που έχει ως μόνιμη έδρα τη Σαντορίνη, έστειλε σε εκατομμύρια τηλεθεατές σε ολόκληρο τον κόσμο, συγκλονιστικές εικόνες και ανέδειξε την αξεπέραστη ομορφιά του Νοτίου Αιγαίου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

captcha

Σύνδεση / Εγγραφή