ΚΟΙΝΩΝΙΑ (6885)

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διακομίστηκε, βραδινές ώρες χθες, από το λιμένα ν. Τήνου στο λιμένα ν. Σύρου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 83χρονη η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Την 09-11-2019 πρωινές ώρες συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σύρο-Ερμούπολης, 22χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -16- ναρκωτικά σκευάσματα (δισκία) χωρίς ιατρική συνταγή.

Νέα επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από το μεσημέρι της Τρίτης (12-11-2019) και από τα δυτικά, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και θυελλώδεις νότιους ανέμους στο Ιόνιο.

Μοτ-τα, οδηγούμενη από 56χρονο, συγκρούστηκε με Δ.Χ.Φ. αυτ-το, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του δικυκλιστή.

Η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Νοτίου Αιγαίου συνεχίζοντας σε αμείωτους ρυθμούς τη δράση της, πραγματοποιεί συναντήσεις με διάφορους υπηρεσιακούς και πολιτικούς φορείς στα πλαίσια ανάδειξης και επίλυσης χρόνιων κλαδικών ζητημάτων, καθώς επίσης και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Πυροσβέστες στον ιδιόμορφο Νομό των Κυκλάδων.

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διακομίστηκε, απογευματινές ώρες χθες, από το λιμένα Τήνου στο λιμένα Σύρου με περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., 13χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Συνελήφθη από αστυνομικούς σε νησί των Κυκλάδων, 40χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε φαρμακείο χωρίς σχετική άδεια.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos