Καταιγίδες, θυελλώδεις άνεμοι και χιόνια στα ορεινά στις Κυκλάδες – Αναλυτική πρόβλεψη μέχρι την Πρωτοχρονιά

27 Δεκεμβρίου 2016 17:23

Σύμφωνα με την ΕΜΥ από το βράδυ της Τρίτης 27-12 προβλέπεται επιδείνωση του καιρού και στο νομό των Κυκλάδων.

Για αύριο Τετάρτη 28-12 προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές, χιονοπτώσεις στα ορεινά και σποραδικές καταιγίδες στα θαλάσσια – παραθαλάσσια.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 και τοπικά 7 μποφόρ .
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 13 βαθμούς κελσίου.

Την Πέμπτη 19-12 θα ενταθούν τα φαινόμενα αναφορικά με τις βροχές και τις χιονοπτώσεις στα ορεινά, θα ενισχυθούν οι βόρειοι άνεμοι στα 8-9 και τοπικά 10 μποφόρ, ενώ θα υπάρξει και σημαντική πτώση της θερκοκρασίας.

Την Παρασκευή 30-12 θα έχουμε μείωση της έντασης των φαινομένων ενώ οι άνεμοι από το απόγευμα θα παρουσιάσουν σταδιακή εξασθένηση. Η Θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα χωρίς να αποκλείεται και ο παγετός.

Το Σάββατο 31-12 θα έχουμε περαιτέρω εξασθένηση των ανέμων 5-6 και τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα έχει άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές της.
Την Πρωτοχρονιά οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις το πολύ 6 μποφόρ ενώ θα έχουμε και μικρή άνοδο στη θερμοκρασία.

Οι χάρτες που βλέπετε παρακάτω απεικονίζουν τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν στις Κυκλάδες την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου, περίπου στις 7 το απόγευμα.
Το βαθύ μωβ προσδιορίζει την ένταση των ανέμων, ενώ το βαθύ μπλε και πράσινο την ένταση των βροχοπτώσεων.



Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos