Με ιλιγγιώδη ποσά που «ζαλίζουν» ζητούν να αγοράσουν βίλλες στις Κυκλάδες ξένοι από όλο τον κόσμο! Η Πάρος στο top 3 της ζήτησης…

01 Μαρτίου 2018 14:34

Αστρονομικά ποσά ρίχνουν στην «ποδιά» της μοναδικής ομορφιάς των Κυκλάδων ξένοι από ολόκληρο τον κόσμο προκειμένου να αγοράσουν πολυτελείς εξοχικές κατοικίες στην καρδιά του Αρχιπελάγους!

Σκανδιναβοί, Γερμανοί, Βρετανοί, Γάλλοι, Ιταλοί, Αμερικανοί αλλά και εύποροι πολίτες από τη Σαουδική Αραβία, το Κουβέιτ, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Λίβανο, την Αίγυπτο και το Ισραήλ, «ψηφίζουν» Κυκλάδες δείχνοντας την προτίμησή τους κυρίως στα τρία πιο ανεπτυγμένα τουριστικά διαμάντια του Κυκλαδικού συμπλέγματος:
Τη Μύκονο, τη Σαντορίνη και την Πάρο!

Τα στοιχεία αυτά, προέρχονται από πρόσφατη μελέτη της εταιρείας συμβούλων Algean Property η οποία κατέγραψε τη ζήτηση και τα ειδικά χαρακτηριστικά της αγοράς πολυτελούς κατοικίας στο Νότιο Αιγαίο.

Οι ξένοι «μνηστήρες» που ξεχώρισαν τα τρία νησιά και προτίθενται να αγοράσουν ονειρεμένα εξοχικά σπίτια στους αγαπημένους τους λαμπερούς προορισμούς, ζητούν συνήθως κατοικίες υψηλών προδιαγραφών με θέα και εγγύτητα στη θάλασσα και προσφέρουν συνήθως 700.00 έως 2 εκατομμύρια ευρώ που μπορεί όμως να φθάσει και τα 5 εκατομμύρια ευρώ για υπερπολυτελείς βίλλες!

Από την άλλη πλευρά, οι ιδιοκτήτες των παραδεισένιων καταλυμάτων, ζητούν από 5.000 – 10.000 ευρώ ανά τ.μ. για να «παραχωρήσουν» το εξοχικό που κατέχουν ώστε οι ξένοι να κάνουν δικό τους το σπίτι των ονείρων τους μέσα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου! Κορυφαίες τιμές όπως είναι φυσικό, αγγίζουν οι βίλλες απόλυτης χλιδής σε Μύκονο, Πάρο και Σαντορίνη που δεν είναι ωστόσο και λίγες!

Με ένα στοκ 1500 περίπου εξοχικών κατοικιών, με το ένα τρίτο και πλέον απ΄αυτές, να αποτελούν αδειοδοτημένες από τον Ε.Ο.Τ βίλλες σε κάθε ένα από τα Κυκλαδίτικα νησιά υψηλής προτίμησης, δηλαδή την Μύκονο, την Πάρο και τη Σαντορίνη, ο χώρος της αγοράς πολυτελούς κατοικίας στα νησιά μας φαίνεται να βρίσκεται στο επίκεντρο ενός θερμού παγκόσμιου ενδιαφέροντος ελκύοντας περαιτέρω φήμη προερχόμενη από κάθε γωνιά του πλανήτη!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos