Στην αγαπημένη του Ελλάδα ο Τάλεμπ Ριφάι

30 Νοεμβρίου 2018 18:58

Στην Αθήνα θα βρεθεί ο τέως Γενικός Γραμματέας του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών, Dr. Taleb Rifai, για να συμμετάσχει στο Διεθνές Φόρουμ "Next is Now": «Ελληνικός Τουρισμός, μια Εθνική Υπόθεση! Δυνατότητες και Προοπτικές», το οποίο διοργανώνεται κατόπιν προσωπικής πρωτοβουλίας του δημοφιλούς δημοσιογράφου και εκδότη Νίκου Χατζηνικολάου, στο εμβληματικό για τον ελληνικό τουρισμό ξενοδοχείο Χίλτον.

O τέως Γενικός Γραμματέας του ΠΟΤ, η θητεία του οποίου έληξε τον περασμένο Δεκέμβριο και θεωρείται η πλέον πετυχημένη στην ιστορία του Οργανισμού, και ο οποίος είχε χαρακτηρίσει την Ελλάδα ως "Θαύμα" του Παγκόσμιου Τουρισμού, χάριν της επιτυχούς διαχείρισης της προσφυγικής κρίσης και των συνεχών ρεκόρ τουρισμού των τελευταίων ετών, θα βρεθεί το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου στην Αθήνα στο Διεθνές Forum "Next is Now" μαζί με τον τέως Πρόεδρο του Παγκοσμίου Συμβουλίου Τουρισμού και Ταξιδίων (WTTC) και CEO του TUI Group, Dr. Michael Frenzel, τον Εκτελεστικό Διευθυντή του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών (UWNTO) και CEO της Turespaña, κ. Manuel Butler, την Επικεφαλής για την Ευρώπη της Ένωσης Ταξιδίων Ασίας-Ειρηνικού (PATA), κα Daniela Wagner, και το Γενικό Γραμματέας του Mediterranean Tourism Foundation, κ. Andrew Agius Muscat, σε μία συνάντηση υψηλού επιπέδου για το μέλλον, τις προκλήσεις και τις δυνατότητες ανάπτυξης των ταξιδιών, της φιλοξενίας και του τουρισμού ανά την υφήλιο, και ειδικά για την Ελλάδα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos