Βοριάδες και βροχή αλλάζουν το καιρικό σκηνικό στις Κυκλάδες τις επόμενες μέρες…

13 Ιανουαρίου 2020 13:59

Αισθητή μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός στις Κυκλάδες τις επόμενες μέρες με κύρια χαρακτηριστικά τους ενισχυμένους βοριάδες και τις βροχοπτώσεις.


Πάρτε λοιπόν ομπρέλες και ντυθείτε κατάλληλα γιατί από την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου το πρωί έως την Πέμπτη 16/1 το μεσημέρι, μια ισχυρή, συνεχής βροχόπτωση θα ενσκήψει κυρίως στις Κεντρικές και Νότιες Κυκλάδες ενώ οι βοριάδες κατά το ίδιο διάστημα θα ενισχυθούν σημαντικά.

Από την Πέμπτη τώρα το μεσημέρι, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής μετεωρολογικές προγνώσεις, η βροχόπτωση υποχωρεί, όχι ωστόσο και οι άνεμοι. Η ενίσχυση που θα παρουσιάσουν οι βοριάδες από την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή 17/1 θα ισχυροποιηθούν έτι περαιτέρω και στις Δυτικές κυρίως Κυκλάδες θα φθάσουν κατά τόπους τα 9 μποφόρ.

Η θερμοκρασία κατά τις παραπάνω μέρες θα παραμείνει χωρίς αξιόλογη μεταβολή και θα κυμανθεί από 11 – 14 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός στο Κυκλαδικό νησιωτικό σύμπλεγμα δείχνει να βελτιώνεται από το Σάββατο, μέρα κατά την οποία θα επικρατήσουν βόρειοι άνεμοι εντάσεως 7 μποφόρ.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos