Τους «τσακώσαμε» στο πλοίο της επιστροφής! - Γιώργος Λάνθιμος και η Οσκαρική Έμα Στόουνς

08 Φεβρουαρίου 2020 20:27

Όλα έγιναν υπό άκρα μυστικότητα! Γνωρίζαμε από πληροφορίες ότι τα γυρίσματα της νέας ταινίας του πολυβραβευμένου σκηνοθέτη Γιώργου Λάνθιμου με πρωταγωνίστρια την Οσκαρική 32χρονη Αμερικανίδα ηθοποιό Έμα Στόουνς, κάπου μέσα στο Σαββατοκύριακο θα ολοκληρώνονταν.

Είχαν ξεκινήσει προ μιας περίπου εβδομάδας ωστόσο, η τοποθεσία και οι συνθήκες της πραγματοποίησής τους στο νησί της Τήνου παρέμεναν όλες τις μέρες επτασφράγιστο μυστικό! Σιγή ιχθύος επικρατούσε στο νησί και κανείς δεν τους είχε δει, ούτε τους είχε απαντήσει! 

Μέχρι το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου που η 30μελής κινηματογραφική ομάδα του Γιώργου Λάνθιμου μαζί με τον ίδιο την Έμα Στόουνς, εθεάθησαν στο πλοίο της γραμμής επιστρέφοντας από την Τήνο στη Ραφήνα. 
Χαλαροί και ευδιάθετοι, σίγουροι για το αποτέλεσμα της εξαιρετικής κάθε φορά δουλειάς τους, απεικονίζονται στα πλάνα που εξασφαλίσαμε από το πλοίο.

Υπενθυμίζουμε ότι η νέα, μικρού μήκους, βουβή ταινία με φόντο την Τήνο, αποτελεί μέρος του προγράμματος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής «The Artist of Composer» και θα προβληθεί στο ΚΠΙΣΝ στις 22,23 και 27 Μαϊου επενδυμένη με ζωντανή ορχηστρική μουσική. Το σενάριό της παραμένει «μυστικό», και μαζί με την παραγωγή και τη σκηνοθεσία της, φέρουν την υπογραφή του σπουδαίου Γιώργου Λάνθιμου.

 

 Φωτογραφία tinos360.gr

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos