Βροχή με θυελλώδεις βοριάδες στις Κυκλάδες

19 Φεβρουαρίου 2020 21:53

Πρόσκαιρη αλλά σημαντική μεταβολή του καιρού την από την Τσικνοπέμπτη.


Από την αρχή της ημέρας βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλώνονται στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Τα φαινόμενα που τοπικά θα είναι έντονα σταδιακά θα επεκταθούν σχεδόν στο σύνολο της χώρας, ενώ αργά το βράδυ θα περιοριστούν στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά και στο Αιγαίο. Χιονοπτώσεις, τοπικά πυκνές, θα εκδηλωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά. Στον προγνωστικό χάρτη που ακολουθεί παρουσιάζονται οι αθροιστικές ποσότητες υετού (βροχές / καταιγίδες / χιονοπτώσεις) έως τις βραδινές ώρες της Πέμπτης.

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες, όπως φαίνεται και στον προγνωστικό χάρτη που ακολουθεί, θα επηρεάσουν επίσης το νομό Αττικής και την πόλη της Αθήνας, με τα φαινόμενα από τις απογευματινές ώρες να είναι τοπικά έντονα. Χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν το βράδυ στην Πάρνηθα και στον Κιθαιρώνα.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ
,

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες.

Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ, που βαθμιαία από το απόγευμα στις Κυκλάδες θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς και το βράδυ θα ενισχυθούν.

Θερμοκρασία: Από 06 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos