×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Συλλήψεις για ναρκωτικά στο λιμάνι του Αθηνιού

11 Αυγούστου 2013 19:08

Συνελήφθησαν, πρωινές ώρες χθες, στο λιμένα «ΑΘΗΝΙΟΥ» της ν. Θήρας, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, τρεις (03) αλλοδαποί, ηλικίας 21, 25 και 30 ετών,

διότι προσήλθαν με Ι.Χ.Ε. όχημα να παραλάβουν ένα (01) δέμα από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο που είχε καταπλεύσει, το οποίο περιείχε ποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης μικτού βάρους 602 γραμμαρίων.

Από το Λιμεναρχείο Θήρας που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε η ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικής ουσίας καθώς και το Ι.Χ.Ε. όχημα.

Ακυβερνησία ταχύπλοου στη Μύκονο

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Μυκόνου από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, για περιστατικό ακυβερνησίας του Τ/Χ «ΤΟΛΗΣ» Λ.Π.7402-Ε΄λόγω μηχανικής βλάβης το οποίο έπλεε στη θαλάσσια περιοχή βορειοδυτικά της ν. ΡΗΝΕΙΑΣ, με δύο (02) επιβαίνοντες.

Άμεσα στην περιοχή απέπλευσε προς παροχή συνδρομής πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. όπου εντόπισε το «ΤΟΛΗΣ» να πλέει με μικρή ταχύτητα προς τη Μύκονο έχοντας αποκαταστήσει τη βλάβη κατά δήλωση του Κυβερνήτη ενώ κατέπλευσε με ασφάλεια, συνοδευόμενο από το πλωτό περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., στο νέο λιμένα Μυκόνου «ΤΟΥΡΛΟΣ» αποβιβάζοντας τους δύο (02) επιβαίνοντες καλά στην υγεία τους.

Απώλεια αριστερής άγκυρας του Ε/Γ-Ο/Γ «ΠΗΝΕΛΟΠΗ Α΄»

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ραφήνας, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ «ΠΗΝΕΛΟΠΗ Α΄» Ν.Π. 9906, για απώλεια της αριστερής άγκυρας του πλοίου κατά τη διάρκεια κατάπλου στο λιμένα Ραφήνας και πόντισης αυτής.

Μετά την ασφαλή πρόσδεση του «ΠΗΝΕΛΟΠΗ Α΄» στο λιμένα της Ραφήνας αποβιβάστηκαν με ασφάλεια 456 επιβάτες και εκφορτώθηκαν 89 Ε.Ι.Χ. οχήματα και 12 Δ/Κ, ενώ άμεσα από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε η συνέχιση των πλόων του εν λόγω Ε/Γ-Ο/Γ, μέχρι διαπίστωσης της δηλωθείσας αβαρίας και αποκατάστασής της.

Επιθεωρητής του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας επιβιβάστηκε στο ανωτέρω Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο προκειμένου να διαπιστωθεί η προαναφερθείσα απώλεια και παράλληλα ειδοποιήθηκε, με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας, ο επιθεωρητής του παρακολουθούντα την κλάση του πλοίου νηογνώμονα, ενώ ειδικό συνεργείο δυτών ξεκίνησε τις προσπάθειες για τον εντοπισμό της απολεσθείσας άγκυρας με αρνητικά αποτελέσματα.

Μετά την προσκόμιση του βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης του πλοίου από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα επετράπη η συνέχιση κυκλικών ταξιδίων του, από Ραφήνα για Άνδρο-Τήνο-Μύκονο, μέχρι την 14/08/2013.

Διακομιδές ασθενών

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη βραδινές ώρες χθες, από το λιμάνι της Τήνου στο λιμάνι της Σύρου, με πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 44χρονος αλλοδαπός, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκε πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, διακομιδή 75χρονου, από το λιμάνι της Νάξου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Α/Ψ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙ» Ν.Ν. 57, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos