×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Σεμινάριο Aegean Cuisine στην Τήνο τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου

07 Νοεμβρίου 2013 16:41

Σε συνέχεια σειράς σεμιναρίων ειδικού ενδιαφέροντος που διοργανώνει το Επιμελητήριο Κυκλάδων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου,

θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο, στην αίθουσα του γραφείου του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στην Τήνο, τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 16:00, για να συζητηθούν επίκαιρα θέματα που αφορούν στη σχέση γαστρονομίας και τουρισμού και πώς από αυτή την σχέση θα ωφεληθούν οι επιχειρήσεις και η τουριστική ανάπτυξη του νησιού.

Στο πλαίσιο του εποικοδομητικού διαλόγου καλούνται σε συμμετοχή όλα τα τοπικά μέλη-εστιατόρια του Δικτύου Aegean Cuisine καθώς και όλα τα ενδιαφερόμενα εστιατόρια, παραγωγοί τροφίμων και ποτών, εμπορικά καταστήματα.

Προσκεκλημένοι εισηγητές είναι οι: κ. Μάγια Τσόκλη, διακεκριμένη δημοσιογράφος και συνιδιοκτήτρια της Μικροζυθοποιίας Κυκλάδων στην Τήνο, που παράγει την μπύρα ΝΗΣΟΣ, κ. Γιώργος Λούκας, βραβευμένος sommelier και ιδρυτής της εταιρείας «Genius in Gastronomy» και κ. Γιώργος Καλώστος, συνεργάτης του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, οι οποίοι θα μιλήσουν για τα τοπικά παραγόμενα προϊόντα και για τα πολλαπλά οφέλη της προβολής και ανάδειξης του γαστρονομικού τουρισμού.

Επιπλέον θα παρουσιαστεί και το νέο σχέδιο δράσης του δικτύου Aegean Cuisine έχοντας εξασφαλίσει πλέον τις κατάλληλες προϋποθέσεις για τη συνέχεια του.

Το σεμινάριο θα κλείσει με επίσκεψη στη Μικροζυθοποιία Κυκλάδων για την επίδειξη της διαδικασίας παρασκευής της μπύρας ΝΗΣΟΣ, για όσους επιθυμούν να παρευρεθούν.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos