Εθιμοτυπική επίσκεψη του κυβερνήτη του USS Bulkeley DDG 84 στη Θήρα

22 Ιουνίου 2016 12:52

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησαν χθες Τρίτη 21/06, ο κυβερνήτης του πολεμικού πλοίου του Αμερικανικού Ναυτικού, USS Bulkeley DDG 84, κος Henry J. Allen, o Ναυτικός Ακόλουθος της Αμερικανικής Πρεσβείας κος Frank Schlereth καθώς και αξιωματικός της Αμερικανικής Ναυτικής Αστυνομίας κος Brian Brown.


To πολεμικό πλοίο, USS Bulkeley DDG 84 ολοκλήρωσε ναυτική άσκηση στην ευρύτερη περιοχή (με βάση το λιμάνι της Σούδας), ενώ πριν την επιστροφή του στη βάση του στο Ναυτικό Σταθμό του Norfolk στη Virginia, σταμάτησε για ένα διήμερο διακοπών στη Σαντορίνη.

Στη συνάντηση συμμετείχαν εκτός από το Δήμαρχο Θήρας, η Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας κα Μαρία Καραγιάννη και ο υπολιμενάρχης κος Αντώνης Δανίκας.
Θέματα συζήτησης αποτέλεσαν η μοναδικότητα του νησιού μας και το μεγάλο ενδιαφέρον του πληρώματος για την ιστορία του νησιού μας. Οι αξιωματικοί του πλοίου επέλεξαν στάσεις αναψυχής στο Ισραήλ, στην Αίγυπτο και στη Σαντορίνη, περιοχές – όπως τόνισαν – με ιδιαίτερο πολιτιστικό πλούτο. Ήδη έχουν προγραμματιστεί επισκέψεις στον αρχαιολογικό χώρο του Ακρωτηρίου και στους παραδοσιακούς οικισμούς του νησιού.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos