Αντιπεριφερειάρχης Ν. Αιγαίου Φ. Ζανετίδης: "Πρωταρχικός μας στόχος η στήριξη της πρωτογενούς παραγωγής της Πάρου..." (Βίντεο)

05 Ιουνίου 2018 10:26

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και υπεύθυνος για την πρωτογενή παραγωγή της Περιφέρειας κ. Φιλήμονας Ζανετίδης, βρέθηκε στην Πάρο και επισκέφθηκε αρκετές μονάδες πρωτογενούς παραγωγής στο νησί.

Κατά την επίσκεψή του στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Πάρου το πρωί της Δευτέρας 3 Ιουνίου συνοδεία του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου και Έπαρχου Πάρου κ. Κ. Μπιζά, ο κ. Ζανετίδης τόνισε ότι πρωταρχικός σκοπός της Περιφέρειας είναι η αμέριστη στήριξη της πρωτογενούς νησιωτικής παραγωγής και των τοπικών προϊόντων της κάθε περιοχής τα οποία αποτελούν θεμέλιο της τοπικής οικονομίας των νησιών μας.

Ο κ. Ζανετίδης τόνισε επίσης την υψηλή διατροφική αξία και ποιότητά τους, προσθέτοντας ότι στα τοπικά προϊόντα θα πρέπει να σταφούν και οι επιχειρήσεις των νησιών με σκοπό την προβολή και αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος.

Ο πλούσιος γαστρονομικός πολιτισμός του Αιγαίου αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα κορυφαία συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας μας στο οποίο θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στο παρόν και στο μέλλον.

Ο Αντιπεριφερειάρχης μίλησε στην κάμερα του psts.gr. Δείτε όσα ενδιαφέροντα μας είπε...



 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos