Πάρος: Δέσμευση του Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου κ. Γ. Χατζημάρκου για υλοποίηση του Κλειστού Γυμναστηρίου Παροικίας… (Βίντεο)

05 Απριλίου 2019 13:22

Το νησί της Πάρου επισκέφθηκε ο νυν και υποψήφιος Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου επικεφαλής του συνδυασμού «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο» κ. Γιώργος Χατζημάρκος. Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, παραχώρησε την Πέμπτη 4 Απριλίου στο Ν.Ο.Π. στην Παροικία, συνέντευξη τύπου σε τοπικά μέσα ενημέρωσης του νησιού.


Κατόπιν ενός σύντομου απολογισμού του έργου της Περιφέρειας τα τελευταία πέντε χρόνια, ο κ. Χατζημάρκος απάντησε στα ερωτήματα που του έθεσαν οι δημοσιογράφοι τα οποία αφορούσαν ειδικότερα ζητήματα της Πάρου.

Μεταξύ των όσων είπε ο νυν και υποψήφιος Περιφερειάρχης ήταν και η ξεκάθαρη δέσμευσή του να υλοποιηθεί το Κλειστό Γυμναστήριο Παροικίας, ένα έργο πνοής για τη νεολαία και τον αθλητισμό του νησιού. Ο κ. Χατζημάρκος δεσμεύτηκε ώστε η Περιφέρεια να εξασφαλίσει τους οικονομικούς πόρους που απαιτούνται για την ολοκλήρωση του έργου, εάν αυτοί δεν καλυφθούν πλήρως από το πρόγραμμα «Φιλόδημος» στο οποίο έχει ενταχθεί.

Όπως αποκάλυψε μάλιστα ο Περιφερειάρχης, σε συνάντηση που είχε νωρίτερα με το Δήμαρχο Πάρου κ. Μάρκο Κωβαίο, εξέφρασε μεταξύ άλλων, την αμέριστη έμπρακτη υποστήριξή του για την υλοποίηση του Κλειστού Γυμναστηρίου, προκειμένου το όνειρο του παριανού λαού και της νεολαίας του να γίνει άμεσα πραγματικότητα!

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη τύπου του κ. Γ. Χατζημάρκου.




Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos