O υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων κ. Φίλιππος Φόρτωμας στην Πάρο μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

11 Απριλίου 2019 13:32

Μαζί με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, την Πάρο επισκέφθηκε την Τετάρτη 10 Απριλίου και ο υποψήφιος βουλευτής στο νομό Κυκλάδων στις προσεχείς εθνικές εκλογές κ. Φίλιππος Φόρτωμας.


Ο κ. Φόρτωμας με καταγωγή από το νησί της Τήνου, αναπληρωτής γραμματέας Οικουμενικού Ελληνισμού και στενός συνεργάτης και σύμβουλος του κ. Μητσοτάκη, είναι ένας νέος άνθρωπος με όραμα για τις Κυκλάδες αποτελώντας επιλογή ανανέωσης στις λίστες της γαλάζιας παράταξης. Ιστορικός και πολιτικός επιστήμονας, σπούδασε Ιστορία στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στη νεότερη ιστορία και πολιτική επιστήμη στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.



Προέρχεται από την νεολαία του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας και είναι ο άνθρωπος που αναδιοργάνωσε την ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων.

Έχει επισκεφθεί την Πάρο αρκετές φορές στο παρελθόν και η παρουσία του στο πλευρό του κ. Μητσοτάκη κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στο νησί, σηματοδοτεί την πνοή ανανέωσης με μια νέα γενιά πολιτικών που έρχονται στο προσκήνιο στις Κυκλάδες.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos