Παντελής Τζανακόπουλος: Γιατί είμαι και πάλι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος;

19 Μαϊος 2019 13:15

Εδώ και πολύ καιρό είχα προβληματιστεί αν θα ήταν σκόπιμο να είμαι και πάλι υποψήφιος, δεδομένου ότι ο ηγέτης της περιφερειακής μας παράταξης Γιάννης Μαχαιρίδης δεν θα κατήρχετο στον εκλογικό αγώνα για προσωπικούς του λόγους.


Οι παράγοντες που τελικά μου επέβαλαν την εκ νέου υποψηφιότητά μου, είναι κυρίως οι εξής:

α) η διάθεσή μου να συνεισφέρω στην αντιμετώπιση των προβλημάτων των νησιών μας, στην οικονομική τους ανάπτυξη και πρόοδο, στην προστασία του νησιωτικού μας περιβάλλοντος και στην ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Η εμπειρία μου στη δημόσια διοίκηση και η πολυετής θητεία μου στον Β΄ Βαθμό Αυτοδιοίκησης εκτιμώ ότι μπορούν να αξιοποιηθούν για το συμφέρον των νησιών μας και ότι η παρουσία μου στα έδρανα του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου θα είναι επωφελής.

β) ο δεύτερος λόγος είναι το πρόσωπο του Μανόλη Γλυνού, του υποψήφιου Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου και επικεφαλής της παράταξής μας ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ. Η προσωπικότητα, το ήθος, η αυτοδιοικητική του εμπειρία σε θέσεις ευθύνης και η ακεραιότητά του, με ώθησαν να ανταποκριθώ θετικά στην πρόσκλησή του και να συμμετάσχω σε ένα αδέσμευτο, ανεξάρτητο, ακηδεμόνευτο και πολυσυλλεκτικό συνδυασμό.

γ) ο τρίτος λόγος και εξίσου σπουδαίος με τους προηγούμενους, είναι ότι έχοντας την εμπειρία του τρόπου λειτουργίας της απερχόμενης περιφερειακής Αρχής, και τη γνώση από πρώτο χέρι για το ήθος και ύφος της εξουσίας της, δηλαδή την έλλειψη πολιτικού πολιτισμού και δημοκρατικής νοοτροπίας προς τους πολιτικούς της αντιπάλους, τους οποίους αντιμετώπιζε με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς όποτε τολμούσαν να ασκήσουν κριτική στην ασκούμενη πολιτική και στις αποφάσεις της, θεώρησα ότι έπρεπε να προσθέσω τις όποιες δυνάμεις μου για να απαλλαγεί η Περιφέρειά μας από αυτή την διοίκηση.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου αξίζει να έχει στη διοίκησή της ανθρώπους με ήθος, δημοκρατική σκέψη και πρακτικές, ανθρώπους που θα ακούν και θα επιζητούν την καλοπροαίρετη κριτική και, τέλος, ανθρώπους που ξέρουν να συνεργάζονται, να συνθέτουν απόψεις και να διακρίνονται από ταπεινότητα και ευπρέπεια.

Η οίηση, η έπαρση της εξουσίας και ο δεσποτισμός των ανθρώπων της διοίκησης είναι στοιχεία καταδικαστέα και απορριπτέα από τον λαό του Νοτίου Αιγαίου και ως τέτοια θα καταδικαστούν με τον πιο έντονο τρόπο στις περιφερειακές εκλογές στις 26 Μαΐου του 2019.


Παντελής Τζανακόπουλος

Αντιναύαρχος Π.Ν ε.α
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος
Τηλ. 6977 808355
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos