Συναντήσεις εργασίας του Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Κώστα Μπιζά, στη Σύρο

09 Οκτωβρίου 2019 17:25

Ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας - Πρόνοιας - Κοινωνικής Μέριμνας & Κοινωνικών Παντοπωλείων Κυκλάδων, Κώστας Μπιζάς είχε σειρά συναντήσεων εργασίας για θέματα της αρμοδιότητας του, στην Ερμούπολη της Σύρου.

Ειδικότερα, τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019 πραγματοποίησε συναντήσεις με τους Διευθυντές της Δημόσιας Υγείας και της Κοινωνικής Μέριμνας Κυκλάδων για θέματα που σχεδιάζονται και θα υλοποιηθούν το προσεχές διάστημα, όπως η υπογραφή προγραμματικών συμβάσεων με τους Δήμους για τις κουνουποκτονίες, οι υγειονομικοί έλεγχοι καταστημάτων, η διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ, η επιχορήγηση των Προνοιακών Ιδρυμάτων κ.α.

Την Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019 συναντήθηκε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, Γιώργου Λεονταρίτη με την Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο του Δήμου Σύρου - Ερμούπολης, Αγγελική Πρίντεζη για θέματα μέριμνας και πρόνοιας.

Κατόπιν πραγματοποίησε επισκέψεις στο Γηροκομείο της Φιλοπτώχου Εταιρείας Ερμουπόλεως Σύρου και στο Ησυχαστήριο "Παναγία της Ελπίδος" Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων της Ιεράς Μονής Αδελφών του Ελέους.
Ενημερώθηκε από τους αρμόδιους των παραπάνω Προνοιακών Ιδρυμάτων για την λειτουργία τους και τους γνώρισε ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης στο σπουδαίο κοινωνικό έργο που προσφέρουν στους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos