Με 44 παραγωγούς η Περιφέρεια στο Φεστιβάλ μελιού

07 Δεκεμβρίου 2019 23:32

Δυναμική και εντυπωσιακή η παρουσία παραγωγών μελιού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο 11ο φεστιβάλ μελιού και προϊόντων μέλισσας, που πραγματοποιείται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.


Ο αντιπεριφερειάρχης πρωτογενή τομέα Φιλήμονας Ζαννετίδης μαζί με την υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Φωτεινή Αραμπατζή έδωσαν το παρόν στα εγκαίνια του Φεστιβάλ και είχαν την ευκαιρία να έχουν συνομιλία για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί των νησιών μας.

Η υφυπουργός ζήτησε από τον αντιπεριφερειάρχη να έχουν μία νέα συνάντηση στο υπουργείο, όπου μαζί με τους επιτελείς του, θα συζητήσουν εκτενέστερα όλα τα επί μέρους θέματα που απασχολούν τους παραγωγούς μας. Μάλιστα το ραντεβού κλείσθηκε για την προσεχή εβδομάδα.

Στο 11ο Φεστιβάλ Μελιού και προϊόντων μέλισσας η Περιφέρεια μας συμμετείχε με περίπτερο που φιλοξενούσε 44 παραγωγούς από 18 νησιά της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων. Τα νησιά που εκπροσωπήθηκαν ήταν η Ρόδος, η Κάλυμνος, η Λέρος, η Αστυπάλαια, η Κάρπαθος, η Κάσος, η Νίσυρος, η Σύρος, η Τήνος, η Νάξος, η Σαντορίνη, η Κέα, η Κύθνος, η Σέριφος, η Κίμωλος, η Άνδρος, η Πάρος και η Αμοργός

Μετά το πέρας των εγκαινίων ο αντιπεριφερειάρχης Φιλήμονας Ζαννετίδης δήλωσε:

«Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας σε συνεργασία με τους παραγωγούς μας να αναδεικνύουμε και να προβάλουμε τα προϊόντα μας .
Το υπέροχο μέλι των νησιών μας προβάλλεται αυτές τις μέρες και οι επισκέπτες της έκθεσης έχουν την ευκαιρία να το δοκιμάσουν και να το προμηθευτούν.
Χαίρομαι όμως ιδιαίτερα γιατί φέτος στα περίπτερα μας υπάρχουν και νέοι παραγωγοί που συμμετέχουν με τα υπέροχα προϊόντα τους.
Είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα τους και θα τους στηρίζουμε.»

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos