×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Επίσκεψη Περιφερειάρχη στην Αντίπαρο

16 Αυγούστου 2013 20:20

Συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Αντιπάρου κ. Ιωάννη Λεβεντάκη, Δημοτικούς Συμβούλους καθώς και Τεχνικούς του Δήμου Αντιπάρου είχε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιάννης Μαχαιρίδης.

Ο Περιφερειάρχης συνοδευόταν από τον εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο Πάρου κ. Παντελή Τζανακόπουλο και τους Περιφερειακούς Συμβούλους Πάρου κ. Κώστα Μπιζά και Νάξου κ. Γιώργο Γκούφα

Στην σύσκεψη συμμετείχαν και οι ανάδοχοι του μεγάλου έργου της Αποχέτευσης και του Βιολογικού Καθαρισμού του Δήμου. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, έγινε διεξοδική συζήτηση για όλα τα έργα καθώς και ενημέρωση από τον Περιφερειάρχη για την επόμενη Προγραμματική Περίοδο 2014-2020.

Με το πέρας της συζήτησης, έγινε αυτοψία στον χώρο του Βιολογικού Καθαρισμού καθώς και στον χώρο όπου και θα κατασκευαστούν οι εγκαταστάσεις της Αφαλάτωσης.

Η υπογειοποίηση του Δικτύου της ΔΕΗ στο παραδοσιακό κομμάτι του οικισμού, θα είναι στις προτεραιότητες της Περιφέρειας όσον αφορά στο θέμα της εξεύρεσης των απαραίτητων πόρων.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos