Ομοσπονδία Συλλόγων Γυναικών Κυκλάδων " Οι κόρες των Κυκλάδων "

07 Οκτωβρίου 2014 16:14

Το πρώτο της Διοικητικό Συμβούλιο απέκτησε η νεοσυσταθείσα Ομοσπονδία Συλλόγων Γυναικών Κυκλάδων " Οι κόρες των Κυκλάδων " κατά τη διάρκεια του 6ου Πανκυκλαδικού Συνεδρίου Συλλόγων Γυναικών Κυκλάδων, που έγινε στην Άνδρο στις 3-5 Οκτωβρίου 2014.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο έχει ως εξής:

Πρόεδρος Θεοδωράκου Ανθούλα από την Πάρο

Αντιπρόεδρος Αμοιραλή Μαρία από την Τήνο

Γραμματέας Α' Λοΐζου Άννα από τη Μύκονο

Γραμματέας Β' Παλαιοκρασσά Σουσούδη Κατερίνα από την Άνδρο

Ταμίας Τρίχα Σταυρούλα από την Πάρο

Στη νεοσυσταθείσα Ομοσπονδία συμμετέχουν 12 σύλλογοι γυναικών από τα νησιά Αμοργός, Άνδρος, Κέα, Κύθνος, Μήλος, Μύκονος, Πάρος, Σέριφος, Τήνος και έχει σκοπό την ενότητα των γυναικών των Κυκλάδων, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν, όχι μόνο λόγω της νησιωτικότητας, αλλά και λόγω των δυσμενών συνθηκών που επικρατούν σε όλη την Ελλάδα.

Παράλληλα η Ομοσπονδία θα στηρίξει τον πολιτισμό, το περιβάλλον, την παράδοση, τον τουρισμό, τις τέχνες, τις επιστήμες, τα τοπικά προϊόντα, τη γυναικεία δημιουργικότητα, την δια βίου μάθηση, την καινοτομία, την οικοτεχνία, την ποιότητα ζωής και τα δικαιώματα των γυναικών στην εργασία και το "ευ ζην" στα νησιά της καρδιάς τους, τις ωραίες Κυκλάδες.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos