Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2012 - Psts.gr

Συνάντηση στο Υπουργείο Εργασίας είχαν σήμερα, Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012, η Επιτροπή Αγώνα για το Σμυριδικό με τον Υπουργό Εργασίας, κ. Γιάννη Βρούτση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το μεσημέρι της Τετάρτης 28 Σεπτεμβρίου 2012, έφτασε στο λιμάνι της Τήνου το κρουαριερόπλοιο Island Sky, σουηδικών συμφερόντων, με 103 επιβάτες, διαφόρων εθνικοτήτων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2012 17:42

Ημέρες Πολιτισμού στη Σίφνο

Το νησί της Σίφνου "πλημμύρισε" από πολιτισμό για άλλο ένα καλοκαίρι με εκθέσεις από τις συλλογές της Εθνικής Πινακοθήκης και του Μουσείου Μπενάκη, οι οποίες εγκαινιάστηκαν στις αρχές Αυγούστου και διήρκησαν έως τις 25 Σεπτεμβρίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο κος Χαράλαμπος Κόκκινος, επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2012 17:27

3ο Τρίαθλο Πάρου

Το Περιβαλλοντικό & Πολιτιστικό Πάρκο Πάρου Αϊ-Γιάννης Δέτης, ο Ναυτικός Όμιλος Πάρου, ο Ποδηλατικός Όμιλος Πάρου και ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Πάρου διοργανώνουν την Κυριακή 7 Οκτωβρίου, 2012 τον 3ο Αγώνα Τριάθλου Πάρου στις εγκαταστάσεις του Πάρκου Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγαπητοί γονείς, Το κουδούνι του σχολείου χτύπησε και φέτος για τα παιδιά μας και μαζί άρχισε ο αγώνας του κάθε γονιού για την εξασφάλιση της μόρφωσης των παιδιών σας αλλά και της Δημοτική Αρχής για την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων στο νησί μας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρακαλούμε την Δευτέρα 1-10-2012 ώρα 12.30' να προσέλθετε σε συνεδρίαση στα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Να μη διακοπεί η επιδότηση λειτουργίας των μονάδων αφαλάτωσης στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου, προτείνει η Γενική Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κα Χριστιάνα Καλογήρου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ερώτηση για το επεισόδιο με την τουρκική ακταιωρό που έλαβε χώρα χθες στην θαλάσσια περιοχή κοντά στο Φαρμακονήσι, κατέθεσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Χουντής προς την Επίτροπο εσωτερικών υποθέσεων της ΕΕ και αρμόδια για την FRONTEX κ. Malmström.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Νικόλαος Συρμαλένιος καταθέτει αναφορά την επιστολή του Προέδρου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου, Ιωάννη Δεκαβάλλα, για τη

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos