Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2012 - Psts.gr
Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2012 18:13

Μέτρα προστασίας από τα κουνούπια

Πώς μπορούμε να αποφύγουμε τα κουνούπια στο σπίτι;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με υπευθυνότητα, αξιοπιστία αλλά και συνεχή εξέλιξη δημιουργούμε με πνεύμα πρωτοπορίας τα νέα δεδομένα στο θαλάσσιο ταξίδι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σειρά συναντήσεων πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης, Σωτήρης Παμπάκας, σε Σύρο και Τήνο, στη τριήμερη επίσκεψη που πραγματοποίησε στα νησιά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιορτές των Κάστρων, το Σάββατο που μας πέρασε. Μετά από μία σειρά εκδηλώσεων που αποτέλεσαν το φεστιβάλ: τη Γιορτή του Κάστρου της Μονολίθου, το Παιχνίδι της Αναζήτησης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2012 16:55

Αστυνομικό δελτίο

Τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό μίας (1) αλλοδαπής, στην Κω.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκίνησε σήμερα στο υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας ο διάλογος με τους κοινωνικούς εταίρους για τα θέματα της εργασίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι βουλευτές, Κυκλάδων Νικόλαος Συρμαλένιος και Α΄ Πειραιά & Νησιών Θοδωρής Δρίτσας, καταθέτουν Αναφορά τη με αρ.πρωτ.1597/ 02.07.2012 επιστολή του Δημάρχου Κιμώλου κ. Μαγκανιώτη για την απαράδεκτη κατάσταση σχετικά με την σύνδεση του νησιού με τον Πειραιά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Εμείς τη μάχη, θα τη δίναμε στη Σύνοδο Κορυφής, εκεί όπου η κυβέρνηση ήταν απούσα. Το Eurogroup θα ήταν λεπτομέρεια» σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos