ΚΟΙΝΩΝΙΑ (4535)

Δεν είναι λίγοι οι χολυγουντιανοί αστέρες που "ψηφίζουν" κάθε καλοκαίρι Αντίπαρο για τις διακοπές τους! Άλλοτε ινκόγνιτο άλλες φορές φανερά, έχουν θεαθεί να κάνουν τις βουτιές και τις βόλτες τους στο μικρό νησί για το οποίο δηλώνουν τη λατρεία τους σε κάθε ευκαιρία!

Στις 26 Σεπτεμβρίου 2018 συμπληρώνονται δεκαοκτώ χρόνια από το τραγικό συμβάν του ναυαγίου του "ΕΞΠΡΕΣ ΣΑΜΙΝΑ" κατά το οποίο 81 συνάνθρωποί μας έχασαν τη ζωή τους.

Την 18-09-2018 το απόγευμα συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 43χρονος αλλοδαπός γιατί σύμφωνα με σχετική καταγγελία προσέβαλλε με ασελγείς χειρονομίες την αξιοπρέπειά 33χρονης ημεδαπής.

Στην ιστορία της Νάουσας «ταξίδεψαν» νοσταλγικά οι παλαιότεροι Ναουσαίοι που μετείχαν στις εκδηλώσεις των «Καπετανέικων», όταν αντίκρισαν την «Υπαπαντή», το εμβληματικό, πανέμορφο ξύλινο σκαρί που πήρε μέρος στα «Καπετανέικα» ξυπνώντας μνήμες από άλλους καιρούς.

Κατασχέθηκαν αφαιρεθέντα τιμαλφή και αντικείμενα η προέλευση των οποίων ερευνάται

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Πάρου, ότι το Ε/Γ -Ο/Γ πλοίο ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΠΑΤΜΟΣ Ν.Π. 12119 πρόκειται να προσεγγίσει τον λιμένα Πάρου, κατά παρέκκλιση του προγραμματισμένου δρομολογίου του Πειραιάς -Αστυπάλαια -Κάλυμνος -Κως -Νίσυρος -Τήλος -Ρόδος, λόγω έκτακτου σοβαρού περιστατικού υγείας 44χρονου αλλοδαπού επιβάτη.

Πλήθος πιστών μετείχε στις λαμπρές διήμερες θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις που τελέστηκαν στην Αγκαιριά και στην Αλυκή της Πάρου, υπέρ του εορτασμού της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

mykonos sem