ΚΟΙΝΩΝΙΑ (3348)

Η Πάρος και επίσημα πλέον, βάσει αριθμητικών στοιχείων, φιγουράρει μεταξύ των τριών κορυφαίων σε προτιμήσεις ελληνικών νησιών που θα δεχτούν μεγάλο κύμα τουριστών το προσεχές καλοκαίρι!

Κατέπλευσε το πρωί της Τετάρτης 29 Μαρτίου, για πρώτη φορά στο λιμάνι της Πάρου, το διαμάντι του στόλου της Hellenic Seaways, το επιβατικό – οχηματαγωγό πλοίο «Νήσος Σάμος».

Πύρινος ήταν ο λόγος που απηύθυνε ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Λογγοβάρδας Γέροντας Χρυσόστομος, στο πλήθος του παριανού λαού, που συγκεντρώθηκε την Κυριακή 26 Μαρτίου στην Παροικία, για να διαμαρτυρηθεί ενάντια στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών στο νησί της Πάρου.

Για όλους εμάς τους κατοίκους της ηπειρωτικής Ελλάδας, τα νησιά μας έχουν συχνά μυθικές διαστάσεις, συνδεδεμένες με διακοπές και αναμνήσεις.

Έντονη φραστική επίθεση από παριανούς πολίτες, δέχτηκε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων κ. Νίκος Μανιός ο οποίος έδωσε το «παρών» στην πρωτοφανή σε όγκο, μεγαλειώδη συγκέντρωση – διαμαρτυρία του παριανού λαού που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Μαρτίου στην Παροικία, ενάντια στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών στο νησί.

Η Δημοτική Επιτροπή Αγώνα κατά της εγκατάστασης των ανεμογεννητριών στο νησί μας, χαιρετίζει τις παριανές, τους παριανούς και ιδιαίτερα τη νέα γενιά του τόπου μας, που έδωσαν δυναμικό αγωνιστικό παρόν στη συγκέντρωση - διαμαρτυρία της Κυριακής 26 Μαρτίου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

captcha

Σύνδεση / Εγγραφή