ΚΟΙΝΩΝΙΑ (3520)

Μαγεύτηκαν οι Ινδοί της μεγαλύτερης και πιο επιτυχημένης κινηματογραφικής εταιρείας παραγωγής ταινιών της Δυτικής Βεγγάλης από τα σαγηνευτικά τοπία της Πάρου και ... έφεραν το Bollywood στο νησί!

Είναι γνωστό το Πρόγραμμα Ελληνικό Πρωινό που έχει σκοπό την προώθηση από τα ελληνικά ξενοδοχεία του σημαντικότερου γεύματος των διακοπών αποτελούμενου από προϊόντα πατροπαράδοτα, αγνά και μοναδικά της κάθε ελληνικής περιοχής τα οποία αναδεικνύουν την κατά τόπους γαστρονομική ταυτότητα και συμβάλλουν στην ανάδειξη περιοχών της Ελλάδας ως δημοφιλών γαστρονομικών προορισμών

Θα χαρούμε ιδιαιτέρως να σας έχουμε κοντά μας, στη γιορτή λήξης των Νεανικών Συντροφιών της Παναγίας Εκατονταπυλιανής!!!

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες της Δευτέρας 19 Ιουνίου, από τον όρμο Παροικίας Πάρου, 77χρονη ημεδαπή.

Νότιο, Βόρειο και Ανατολικό Αιγαίο συνδέονται επιτέλους ακτοπλοϊκά κάνοντας το ταξίδι απ΄ άκρου εις άκρον του Αρχιπελάγους μια εμπειρία εύκολης πρόσβασης σε νησιωτικούς προορισμούς που στο παρελθόν φάνταζαν μεταξύ τους δυσπρόσιτοι και μακρινοί!

Μία ακόμα δράση της ΕΟΔ Κυκλάδων, με αποδέκτες παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας αλλά και τους γονείς τους, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 19 Ιουνίου 2017, το camping ΚΡΙΟΣ.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

captcha

Σύνδεση / Εγγραφή