ΚΟΙΝΩΝΙΑ (4364)

Το Σάββατο 14 Ιουλίου ήταν η τέταρτη μέρα διεξαγωγής των διεθνών αγώνων της διοργάνωσης International Windsurfing Tour, "Paros Wind Odyssey 2018" που φιλοξενούνται στην Πούντα της Πάρου.

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 15 Ιουλίου στην περιοχή Λιβάδια της Παροικίας όταν μοτοσυκλέτα συγκρούστηκε με αυτοκίνητο.

Στο πλαίσιο της αποστολής του Πυροσβεστικού Σώματος για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών και με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού ακολουθεί το πρακάρω τηλεοπτικό μήνυμα

Το αδιαχώρητο επικρατεί στα σοκάκια και κυρίως στο λιμανάκι της Νάουσας από τον πολύ κόσμο που κατακλύζει κάθε βράδυ τον οικισμό. Οι εικόνες της κοσμοπλημμύρας θυμίζουν την Αυγουστιάτικη κορύφωση του τουριστικού κύματος, ωστόσο βρισκόμαστε ακόμη στα μέσα Ιουλίου!

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Οι αναγνώστες της ταξιδιωτικής ιστοσελίδας Travel + Leisure μίλησαν! Κατέταξαν την Πάρο στην κορυφή της πυραμίδας με τα ωραιότερα νησιά της Ευρώπης σε διαδικτυακή ψηφοφορία που διεξήχθη, δίνοντας στο νησί 88.76 βαθμούς με άριστα το 100!

Ναυτικό ατύχημα προκλήθηκε στην θαλάσσια περιοχή της Αλυκής όταν τουριστικό σκάφος με δύο Έλληνες επιβαίνοντες, κατόπιν επικίνδυνων ελιγμών που πραγματοποίησε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, προσέκρουσε σε πλοιάριο ονόματι "ΚΥΡΑΝΤΙΝΑ" στο οποίος ευτυχώς δεν υπήρχαν επιβαίνοντες.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

captcha

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos