ΚΟΙΝΩΝΙΑ (4064)

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Στοματικής Υγείας, όπως αυτή έχει καθιερωθεί από την Παγκόσμια Οδοντιατρική Ομοσπονδία να είναι η 20η Μαρτίου εκάστου έτους, σας ενημερώνει :
Το μήνυμα της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας Στοματικής Υγείας είναι:

Η μεγαλύτερη εθελοντική ομάδα της Ελλάδας που διέπεται από αγάπη και πάθος για το περιβάλλον, δίνει ραντεβού στις 29 Απριλίου 2018 για την ταυτόχρονη, σε κάθε γωνιά της χώρας, μεγαλύτερη εθελοντική δράση «Let΄s Do it Greece 2018»!

Είναι πιθανότατα το ψηλότερο δέντρο της Πάρου, βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή Λιβάδια Παροικίας και υψώνεται πολλά μέτρα πάνω από το έδαφος.

Μας αρέσουν ιδιαίτερα τα σταφύλια, καθώς είναι ένα δροσερό φρούτο που τρώγεται εύκολα.

Σύμφωνα με αναγγελία της ΕΜΥ σήμερα Σάββατο 17 Μαρτίου, προβλέπεται επιδείνωση του καιρού με θυελλώδεις ανέμους, νότιους, νοτιοανατολικούς εντάσεως, 7 – 8 μποφόρ.

Την 17-03-2018 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 15χρονος ημεδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -3,64- γραμμαρίων. Επιπλέον, συνελήφθη ο πατέρας του 15χρονου για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Από το Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑ.Λ.) Πάρου ανακοινώνεται ότι οι απόφοιτοι προηγουμένων ετών του ΕΠΑ.Λ., καθώς και οι παλαιοί απόφοιτοι Β΄ Κύκλου Τ.Ε.Ε., που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2018 για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, θα πρέπει να προσέλθουν στο σχολείο τους ή στο πλησιέστερο στην κατοικία τους ΕΠΑ.Λ. εφόσον διαμένουν εκτός Πάρου, για να υποβάλουν Αίτηση – Δήλωση, από την Δευτέρα 19 Μαρτίου έως και την Πέμπτη 29 Μαρτίου. Επισημαίνεται ότι η ανωτέρω προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της δεν θα γίνει δεκτή καμία Αίτηση – Δήλωση.

Ο Διευθυντής

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΦΛΕΣΣΑΣ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

captcha

Σύνδεση / Εγγραφή