ΚΟΙΝΩΝΙΑ (4008)

Δευτέρα 26/02/2018 ΚΑΙ ΩΡΑ 21:00

Ο Εκπολιτιστικός – Εξωραϊστικός Σύλλογος Καμαρών Πάρου εξέδωσε δελτίο τύπου σχετικά με την εκδίκαση της προσφυγής του στο Συμβούλιο της Επικρατείας εναντίον της εγκατάστασης των ανεμογεννητριών στο λόφο Ανεφανίδες στις Καμάρες. Παραθέτουμε το δελτίο τύπου:

Μάχη με το χρόνο μοιάζει να δίνουν τα τεχνικά συνεργεία που έχουν αναλάβει την διεκπεραίωση των εργασιών επισκευής – αποκατάστασης του πλακόστρωτου στην παραλία της Παροικίας στην περιοχή απέναντι από τον Άγιο Νικόλαο.

Διανύουμε τα τέλη του Φλεβάρη, μια ανάσα πριν την άνοιξη, λίγο πριν το Πάσχα και το πρώτο ζωντάνεμα των νησιών από τους επισκέπτες της γιορτινής περιόδου που θα φθάσουν με τα πλοία στα λιμάνια της προσδοκίας τους για τις πασχαλινές τους αποδράσεις.

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η παρακάτω διακομιδή ασθενούς, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Με γοργούς ρυθμούς πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο στην νέα προβλήτα του λιμανιού της Παροικίας Πάρου, έργα αναβάθμισης της ασφάλειας του χώρου και τεχνικές εργασίες αναδιαμόρφωσης.

Το τμήμα πεζοπορίας του Χορευτικού Ομίλου Νάουσας ενημερώνει ότι η πρώτη πεζοπορία για το 2018, που είχε αναβληθεί τον προηγούμενο μήνα, θα γίνει την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στη διαδρομή Λεύκες - Ανάληψη (εξωκλήσι) - Πήγαδος - δρόμος για Θαψανά - Άγιοι Πάντες - Λεύκες (κυκλική διαδρομή - βαθμός δυσκολίας: μέτρια, διάρκεια: τρεις ώρες). Αρχηγός θα είναι η κ. Μαρία Παντελαίου. Η συνάντηση θα γίνει στις 09:45, στην πλατεία των Λευκών. Η αναχώρηση θα γίνει στις 10:00.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

captcha

Σύνδεση / Εγγραφή