ΚΟΙΝΩΝΙΑ (3611)

Ξεχάστε τις περίφημες selfies! Αυτές ανήκουν στην εποχή της αθωότητας όταν η αυτοφωτογράφιση με φόντο όμορφα τοπία ή εικόνες από ταξίδια, είχε γίνει η νέα φρενίτιδα των κινητών τηλεφώνων.

Στο ομώνυμο εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής στο Δρυό τίμησαν σήμερα το πρωί 26 Ιουλίου 2017 ,οι παραθεριστές αλλά και οι μόνιμοι κάτοικοι του Δρυού (γραφικό ψαροχώρι της Πάρου,) τη μνήμη της θαυματουργής Αγίας.Παρασκευής.

Αίσθηση προκάλεσε το άρθρο του psts.gr, για την άστοχη απεικόνιση ανεμογεννητριών στο εξώφυλλο social media της Επιτροπής Αισθητικής της Δημοτικής Κοινότητας Πάρου.

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Πάρου στο λιμένα Σύρου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, 70χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Απεριόριστη μαγειρική έμπνευση προσφέρει το ελληνικό καλοκαιράκι με τα πλούσια λαχανικά του, τα αρωματικά μυρωδικά του και τα τοπικά ανά περιοχή τυριά του! Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μας προτείνει μια διαφορετική εκδοχή μακαρονάδας που μοσχοβολά νησιωτική Ελλάδα!

Ερωτηματικά προκαλεί η αναρτημένη εικόνα του εξωφύλλου σε social media της Επιτροπής Αισθητικής της Δημοτικής Κοινότητας Πάρου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

captcha

Σύνδεση / Εγγραφή