ΚΟΙΝΩΝΙΑ (4830)

Από το Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑ.Λ.) Πάρου ανακοινώνεται ότι οι απόφοιτοι προηγουμένων ετών του ΕΠΑ.Λ., που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2019 για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, θα πρέπει να προσέλθουν στο σχολείο για να υποβάλουν Αίτηση – Δήλωση, από την Τρίτη 26 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 29 Μαρτίου, και ώρες 08:30 έως 13:30. Επισημαίνεται ότι η ανωτέρω προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της δεν θα γίνει δεκτή καμία Αίτηση – Δήλωση.

Στο θλιβερό άκουσμα του θανάτου του μέλους του Συλλόγου μας και Επίτιμου Προέδρου Ιωάννη Παντελαίου, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΠΑΡΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

Το Δ.Σ. του Οίκου Ευγηρίας Ποιμαντικής Μερίμνης «Παναγία Εκατονταπυλιανή» θα ήθελε να εκφράσει τις εγκάρδιες ευχαριστίες του στο Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Πάρου “Αρηίς” για την πρωτοβουλία τους να δωρίσουν στο Γηροκομείο μας πέντε τηλεοράσεις προκειμένου να εξοπλίσουμε τα δωμάτια των Διαβιούντων Γερόντων μας.

Το νεοαποκτηθέν, υπερσύγχρονο διασωστικό σκάφος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης – Παράρτημα Κυκλάδων, ονόματι CHIARA, παρουσιάστηκε επίσημα στο λιμάνι της Παροικίας το πρωί της Κυριακής 17 Μαρτίου.

Το Σάββατο 16 Μαρτίου έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Παντελαίος του Δημητρίου.

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, βραδινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Πάρου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ -Τ/Ρ σκάφος «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ IV» Ν.Ν. 64, 82χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σύμφωνα με το arxipelagos.gr το νέο πλοιάριο αποτελεί το πρώτο σκάφος μεταφοράς επιβατών της οικογένειας του κ. Ιωάννη Καλαργυρού από την Αντίπαρο.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

syros diagonismos 2019