ΚΟΙΝΩΝΙΑ (3837)

Πολιτικό αντιπερισπασμό με υψηλή πρόσθετη αποζημίωση, πέραν της πρόνοιας του νόμου για τις θεομηνίες, επιχειρεί ο Αλέξης Τσίπρας λίγο πριν από τη συζήτηση για το μέρισμα στη Βουλή και την αντιπαράθεση με τη ΝΔ.

Μια όμορφη αθλητική εκδήλωση με πρωταγωνιστές μικρούς μαθητές της Πάρου διεξήχθη την Κυριακή 19 Νοεμβρίου στην Αλυκή στο Αγ. Νικόλαο προς τιμήν της 44ης επετείου του Πολυτεχνείου.

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, βραδινές ώρες χθες η παρακάτω διακομιδή ασθενούς, ο οποίος έχρηζ άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε, μεσημβρινές χθες, η παρακάτω διακομιδή ασθενούς, οι οποίοος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κάποιοι εδώ στην Πάρο, εξακολουθούν το 2017 να χλευάζουν και να ειρωνεύονται την πρωτόγνωρη διαδικασία , για την εκλογή ενός υπεύθυνου, ηγέτη, αρχηγού στο χώρο της κεντροαριστεράς.

Ενημερώνουμε τα μέλη μας επιχειρηματίες ενοικιαζομένων δωματίων-διαμερισμάτων, για τα παρακάτω:

Δεν θα σας πούμε για τη μεγάλη συμμετοχή στο Διαγωνισμό του psts.gr με δώρο ένα στιλάτο ιαπωνικής προέλευσης high tech ρολόι...

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

captcha

Σύνδεση / Εγγραφή