ΚΟΙΝΩΝΙΑ (4614)

Διοργανώσαμε στις 6 Οκτωβρίου 2018, με αφορμή την ημέρα της 3ης Ηλικίας, έξοδο με γεύμα για τους ηλικιωμένους που διαβιούν στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Πάρου (Προσφορά της ΔΗΜ.ΤΕ. ΝΔ Πάρου Αντιπάρου).

 στο Βελέντζειο Ίδρυμα Πάρου για την ετήσια οικονομική ενίσχυση στο Σχολείο του Κώστου.

Η ΟΠΑΣ σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Αρχαιολογίας Πάρου & Κυκλάδων (ΙΑΠΚ) και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου έχει την χαρά να παρουσιάσει ένα νέο σημαντικό βιβλίο για την Πάρο που αφορά στις αποικιακές δραστηριότητες των αρχαίων Παρίων, οι οποίοι ταξίδεψαν και ίδρυσαν αποικίες σε κομβικά σημεία του αρχαίου κόσμου από την Προποντίδα στα βάθη της βορειοδυτικής Ανατολίας και το Βόρειο Αιγαίο μέχρι τις ακτές της Αδριατικής στην Δύση.

Δείτε αναλυτικά τα δρομολόγια

Σύμφωνα με τα επίσημα καταγεγραμμένα στοιχεία του αεροδρομίου, 5433 άτομα αφίχθησαν αεροπορικώς στην Πάρο τον Οκτώβριο που μόλις μας πέρασε έναντι 4533 που έφθασαν από αέρος στο νησί τον αντίστοιχο φθινοπωρινό μήνα του 2017, μια αύξηση δηλαδή που αγγίζει το ποσοστό του 20%!

Συνεχίστηκαν οι ανοδικές τάσεις στην επιβατική κίνηση μεταξύ Πούντας – Αντιπάρου και τον Οκτώβριο του 2018!

Βρίσκεται σκαρφαλωμένο στους πρόποδες του λόφου Κουνάδου εδώ και πάνω από τέσσερις αιώνες. Αγκαλιάζει με το Ιερό του βλέμμα την καρποφόρα γη της ενδοχώρας των Καμαρών, εισπνέει τους αέρηδες του νησιού μακριά από τη θάλασσά του, ατενίζει αγέρωχο το διάβα του χρόνου και συνομιλεί αδιάλειπτα με την Ιστορία και τον πολιτισμό του τόπου και των ανθρώπων του...

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos