ΕΣΠάρου: «Συζήτηση για δημοτικά παρκινγκ Παροικιάς – Νάουσας».

12 Ιουνίου 2016 19:43

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου – Αντιπάρου κατά το τελευταίο του συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016 συζήτησε το θέμα «Συζήτηση για δημοτικά παρκινγκ Παροικιάς – Νάουσας».


Έχει παρατηρηθεί ότι στα δημοτικά παρκινγκ της Παροικιάς αλλά και της Νάουσας υπάρχουν εγκαταλειμμένα αυτοκίνητα αλλά ακόμη και καΐκια τα οποία όχι μόνο δημιουργούν θέμα αισθητικής αλλά επιπλέον καλύπτουν θέσεις που είναι απαραίτητες, ειδικά κατά τη θερινή περίοδο που το νησί δέχεται επισκέπτες με τα αυτοκίνητά τους και όπου το θέμα του παρκινγκ γίνεται πρόβλημα.
Να σας υπενθυμίσουμε ότι τα παρκινγκ χρησιμοποιούνται από τους πελάτες των καταστημάτων μας. Οι χώροι στάθμευσης είναι πλέον ελάχιστοι μετά την πλακόστρωση της παραλίας (η οποία καλώς έγινε) αλλά πρέπει το συντομότερο να βρεθούν θέσεις στα εγκαταλειμμένα παρκινγκ της Πάρου.
Για το λόγο αυτό αιτούμαστε (για τρίτη φορά...) να επιληφτείτε του ζητήματος , καθώς επίσης και να μεριμνήσετε για τη γενική καθαριότητα των παρκινγκ.

Με ιδιαίτερη τιμή
για το Δ.Σ. του
Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Απόστολος Αλιπράντης Ηλίας Κρητικός

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos