Πάρος , Βόρειο και Ανατολικό Αιγαίο έρχονται επιτέλους πιο «κοντά» με … το εντυπωσιακό «Νήσος Ρόδος»! Αίσθηση προκαλεί ο κατάπλους του πλοίου στο λιμάνι της Παροικίας … (Βίντεο)

20 Ιουνίου 2017 18:54

Νότιο, Βόρειο και Ανατολικό Αιγαίο συνδέονται επιτέλους ακτοπλοϊκά κάνοντας το ταξίδι απ΄ άκρου εις άκρον του Αρχιπελάγους μια εμπειρία εύκολης πρόσβασης σε νησιωτικούς προορισμούς που στο παρελθόν φάνταζαν μεταξύ τους δυσπρόσιτοι και μακρινοί!

Για τέσσερις περίπου μήνες και συγκεκριμένα από 12 Ιουνίου έως 1η Οκτωβρίου 2017, το εντυπωσιακού μεγέθους πλοίο «Νήσος Ρόδος» της εταιρείας Hellenic Seaways θα «οργώνει» το Αιγαίο πέλαγος σε ένα μακρύ δρομολόγιο που θα εκτελείται κάθε Δευτέρα και Παρασκευή στις 14: 00, με αφετηρία το λιμάνι του Πειραιά και προορισμούς την Πάρο – Νάξο – Πάτμο – Αγ. Κήρυκο, - Φούρνους – Βαθύ – Χίος – Μυτιλήνη – Λήμνος – Καβάλα.

Εξαιρετικά σημαντική είναι φυσικά η διασύνδεση μεταξύ Πάρου και Καβάλας για τους τουρίστες της Βόρειας Ελλάδας που θα έχουν πλέον τη δυνατότητα άμεσης πρόσβασης στην Πάρο χωρίς να χρειάζεται να φθάσουν στο νησί μέσω Πειραιά. Το ταξίδι Καβάλα – Πάρος θα διαρκεί 25 ώρες και 30 λεπτά.

Μεγάλα όμως είναι τα οφέλη και από την ακτοπλοϊκή σύνδεση της Πάρου με νησιωτικούς προορισμούς του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου.


Οι τουρίστες πλέον θα διακινούνται εύκολα μεταξύ μακρινών μεταξύ τους νησιών σε ένα δρομολόγιο που θα περιλαμβάνει νησιωτικούς προορισμούς τόσο διαφορετικούς μεταξύ τους. Οι τουρίστες θα είναι σε θέση να επισκέπτονται δημοφιλή νησιά της προτίμησής τους απευθείας, χωρίς την ταλαιπωρία της έλευσης και στάσης για το επόμενο πλοίο στον Πειραιά. Σίγουρα θα εξοικονομήσει χρόνο διακοπών και θα κάνει πιο εύκολη την απόφαση επίσκεψή τους σε περισσότερους νησιωτικούς προορισμούς «απομακρυσμένων» μέχρι χθες.

Το «Νήσος Ρόδος» ένα πλοίο - διαμάντι της ελληνικής ακτοπλοϊας, εντυπωσιακού μήκους 192,50 μέτρων, πλάτους 27 μέτρων και χωρητικότητας 2.210 επιβατών και 750 οχημάτων, υπόσχεται ένα άνετο, ασφαλές ταξίδι στα καλοκαιρινά νερά του Αιγαίου!

Γιατί πράγματι, η νέα αυτή γραμμή που δρομολογήθηκε για πρώτη φορά με σκοπό να φέρει «κοντά» λιμάνια που άλλοτε φάνταζαν μακρινά, έχει μεγάλη σημασία για την τουριστική ώθηση εν μέσω μάλιστα της υψηλής τουριστικής περιόδου. Και φυσικά για δημοφιλή νησιά όπως η Πάρος, προβλέπονται αυξημένα τουριστικά οφέλη από την επίσκεψη τόσο Ελλήνων όσο και ξένων επισκεπτών που άλλοτε ένα επιθυμητό ταξίδι τους προς την Πάρο θα φαινόταν αδιανόητο!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos