Από το Bollywood στην Πάρο με αγάπη! Προβολή της κινηματογραφικής ταινίας που γυρίστηκε στην Πάρο! (Βίντεο)

21 Ιουνίου 2017 20:31

Μαγεύτηκαν οι Ινδοί της μεγαλύτερης και πιο επιτυχημένης κινηματογραφικής εταιρείας παραγωγής ταινιών της Δυτικής Βεγγάλης από τα σαγηνευτικά τοπία της Πάρου και ... έφεραν το Bollywood στο νησί!

Επιλέγοντας ιδιαίτερης ομορφιάς τοπία από την Πάρο ως φόντο των γυρισμάτων τους, θέλοντας να προβάλουν τις χαρακτηριστικότερα όμορφες εικόνες της Ελλάδας στο μεγάλο κινηματογραφικό project τους, διαφήμισαν μέσω της ταινίας τους την Πάρο στη μακρινή Ινδία η οποία σημειωτέον αποτελεί μια τεράστια, ανερχόμενη τουριστική αγορά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εξερχόμενος τουρισμός της Ινδίας, οι διεθνείς δηλαδή αναχωρήσεις από τη δεύτερη πολυπληθέστερη χώρα του κόσμου, αυξήθηκε από 3,7 εκατομμύρια το 1997 σε 12 εκατομμύρια το 2010 με τάσεις συνεχούς ανοδικής ανάπτυξης!

Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε ότι η επιλογή της Πάρου για τα γυρίσματα της εν λόγω ταινίας, έγινε με κριτήριο τις πληροφορίες, τις εικόνες και τα βίντεο που έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο και προβάλλουν το νησί στη μακρινή χώρα της Ανατολής.

Οι Ινδοί κινηματογραφιστές του μαγικού και θεαματικού κόσμου του Bollywood, έκαναν τα γυρίσματά τους στη Νάουσα και συγκεκριμένα στο Κάστρο αλλά και στις Κoλυμπήθρες. Συμπεριλαμβάνουν επίσης στην ταινία τους γυρίσματα στη Μύκονο αλλά και στην Αθήνα.

Το psts.gr, βρέθηκε στα σημεία των γυρισμάτων μαζί με το ινδικό συνεργείο και τους Ινδούς ηθοποιούς και κατέγραψε πλούσιο φωτογραφικό υλικό και εκτενείς καταγραφές σε βίντεο τρία περίπου χρόνια πριν, όταν έγιναν τα γυρίσματα.

Δεδομένου ότι το psts.gr είχε δεσμευτεί απέναντι στους Ινδούς παραγωγούς ώστε να μην δημοσιεύσει πλάνα της ταινίας προτού αυτή ολοκληρωθεί, δεν προέβαλε τις εικόνες που είχε καταγράψει στα τότε γυρίσματα.
Σήμερα όμως που η ταινία ολοκληρώθηκε, το psts.gr, αναρτά φωτογραφίες και βίντεο καθώς και το promo video της ινδικής ταινίας.

Δείτε τα και απολαύστε τα εξαίσια, γραφικά τοπία της Πάρου που μάγεψαν τους Ινδούς οι οποίοι διάλεξαν το νησί για να προβάλλουν μέσα από την τεράστια βιομηχανία του ινδικού κινηματογράφου, δηλαδή το Bollywood, πανέμορφες εικόνες του που ταξίδεψαν ως την Ινδία αλλά και σ΄ ολόκληρο τον κόσμο μέσω της έβδομης τέχνης, δελεάζοντας με τη γοητεία τους κάθε δυνητικό επισκέπτη του νησιού από τα πέρατα της οικουμένης!





Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos