Super προσφορές ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για να ταξιδέψετε τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου στην Πάρο!

09 Ιουλίου 2017 19:28

Μεγάλες προσφορές με εκπτώσεις της τάξης του 50% για ταξίδι προς Πάρο μετ΄ επιστροφής στον Πειραιά τόσο για επιβάτες και όσο και για αυτοκίνητα, κατά τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου, έρχονται από την εταιρεία Hellenic Seaways και το πλοίο της «Νήσος Σάμος»!

Κλείστε λοιπόν τα εισιτήριά σας και πραγματοποιήστε ένα αυθημερόν ταξίδι προς Πάρο μετ΄ επιστροφής, για να προσκυνήσετε ανήμερα της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Εκατονταπυλιανή, με το ελάχιστο συνολικό κόστος των 34 ευρώ κατ΄άτομο στην οικονομική θέση!

Το «Νήσος Σάμος» αναχωρεί από Πειραιά στις 14/8/17 και ανήμερα το Δεκαπενταύγουστο θα βρίσκεται στην Πάρο από τις 05:00 έως τις 16:35 κάνοντας μια πλήρη προσκυνηματική εκδρομή!

Οι προσφορές όμως της εταιρείας για τις γιορτινές ημέρες δεν σταματούν εδώ! Η προσφορά 50% έκπτωσης ισχύει επίσης για τα δρομολόγια του «Νήσος Σάμος» με έκδοση εισιτηρίων αναχώρησης και επιστροφής στις ακόλουθες ημερομηνίες:

Από Πειραιά :
Σάββατο 12/8/17
Κυριακή 13/8/17
Δευτέρα 14/8/17

Αναχώρηση από Πειραιά 23:55 και άφιξη στην Πάρο στις 04:45

Από Πάρο:
Τρίτη 15/8/17
Τετάρτη 16/8/17
Αναχώρηση από Πάρο 16:35 άφιξη στον Πειραιά στις 21:25

Εκμεταλλευτείτε λοιπόν τώρα τις super προσφορές και ταξιδέψετε προς Πάρο μετ΄επιστροφής σε χαμηλό κόστος, με την άνεση που προσφέρει ένα ταξίδι με το «Νήσος Σάμος».
Η εμπειρία ενός ταξιδιού τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου και της επίσκεψής σας σε ένα από τα μεγαλύτερα Ιερά Προσκυνήματα της Ελλάδας, δηλαδή στον Ιερό Ναό της Εκατονταπυλιανής Πάρου , είναι μοναδική και θα σας μείνει σίγουρα αξέχαστη

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos