Έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών τίμησε η Πάρος! Πλάι στον τιμώμενο Μίμη Δομάζο οι τρεις κόρες του… (Βίντεο + Φωτό)

23 Ιουλίου 2017 21:49

Έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών τίμησε η Πάρος! Πλάι στον τιμώμενο Μίμη Δομάζο οι τρεις κόρες του...

Λαμπρή τιμητική εκδήλωση υπό τη διοργάνωση της ΚΔΕΠΑΠ, για τον θρυλικό παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Μίμη Δομάζο, πραγματοποιήθηκε στην Παροικία Πάρου το απόγευμα του Σαββάτου 22 Ιουλίου στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αρχίλοχος».

Παρουσία του Δημάρχου Πάρου, τοπικών αρχών αλλά και εκλεκτών προσωπικοτήτων όπως ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Α. Αντωνιάδης και ο δημοσιογράφος Κ. Χαρδαβέλλας, ξεδιπλώθηκαν γνωστές και άγνωστες πτυχές της αθλητικής πορείας του «Στρατηγού» του ελληνικού ποδοσφαίρου Μίμη Δομάζου και αποκαλύφθηκαν σταθμοί της μεγάλης, μακρόχρονης με πολλές διακρίσεις καριέρας του στα γήπεδα που σημάδεψε μια ολόκληρη εποχή.



Με συγκίνηση, σεβασμό και θαυμασμό, αναφέρθηκαν οι ομιλητές στον Μίμη Δομάζο, έναν από τους καλύτερους Έλληνες ποδοσφαιριστές όλων των εποχών που περιλαμβάνεται στις 100 πιο δημοφιλείς προσωπικότητες της Ελλάδας του 20ου αιώνα!

Στην εκδήλωση, παρουσιάστηκε το Λεύκωμα «Μυστικά και... άλλες αποκαλύψεις» που αναφέρεται σε γεγονότα και διηγήσεις, άγνωστα «μυστικά» του ποδοσφαίρου και ντοκουμέντα της εποχής στην οποία διέπρεψε ο Μίμης Δομάζος. Σύλλογοι και φορείς του απένειμαν επίσης αναμνηστικές τιμητικές πλακέτες για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ιδιαιτέρως συγκινητική ήταν η στιγμή που ο Μίμης Δομάζος «ενώθηκε» με τις τρεις κόρες του, την Ευαγγελία, την Ουρανία και την Πόπη που ήταν παρούσες στην εκδήλωση.

Η στιγμή αυτή της επανένωσης της οικογένειας, ήταν ξεχωριστή και ιδιαιτέρως ευχάριστη για τον Μίμη Δομάζο και την έζησε με τον πιο όμορφο τρόπο αποκλειστικά στο νησί της Πάρου, έναν από τους πολλούς σταθμούς της ανά την Ελλάδα περιοδείας του για την παρουσίαση του Λευκώματός του.

Φωτορεπορτάζ : Αφροδίτη Δρακοπόύλου - Σάρδη

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos