Χολυγουντιανή λάμψη στην Πάρο! Η Νία Βαρντάλος απολαμβάνει τις διακοπές της στο νησί!

01 Αυγούστου 2017 23:49

Η λαμπερή Ελληνοκαναδέζα ηθοποιός, σεναριογράφος και κινηματογραφική παραγωγός Νία Βαρντάλος που έκανε σε όλο τον πλανήτη διάσημο τον... «Γάμο» και τον «Έρωτα» αλά ελληνικά, απολαμβάνει με την οικογένειά της τις καλοκαιρινές διακοπές της, στις χρυσαφένιες παραλίες της Πάρου και της Αντιπάρου και βολτάρει το βράδυ στα γραφικά σοκάκια των νησιών αναμεμειγμένη με το πλήθος των τουριστών που κατακλύζουν αυτή την εποχή τα δύο νησιά!

Η διάσημη χολυγουντιανή σταρ που κρατά πάντα χαμηλούς τόνους στην ζωή της παρά την τεράστια επιτυχία που έχει γνωρίσει χάρη στις ταινίες της, λατρεύει τα ελληνικά νησιά και δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται την Πάρο και την Αντίπαρο καθώς διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον λαμπερό Αμερικανό ηθοποιό Τομ Χάνκς που διατηρεί σπίτι στην Αντίπαρο.

Η ίδια μάλιστα, έχει αναφερθεί πολλές φορές στην αγάπη της για την Ελλάδα και μάλιστα, δεν διστάζει να προτρέπει δημοσίως μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα φίλους της από την άλλη μεριά του Ατλαντικού, να επισκεφθούν τα πανέμορφα ελληνικά νησιά που αποτελούν άλλωστε την αδυναμία της!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos