Στην Πάρο με την υπερπολυτελή θαλαμηγό της η Βασίλισσα του Μπαχρέιν!

09 Αυγούστου 2017 18:24

Στην Πάρο σύμφωνα με πληροφορίες μας απολαμβάνει τις πολυτελείς διακοπές της η βασίλισσα του Μπαχρέιν Sabika bint Ibrahim Al Khalifa!

Η λαμπερή, υπερπολυτελής θαλαμηγός της Μy Alwaeli έριξε άγκυρα στον κόλπο της Παροικίας το πρωί της Τετάρτης 9 Αυγούστου κόβοντας την ανάσα με το εντυπωσιακό μέγεθός της και τις πλούσιες ανέσεις της!

Το επιβλητικό πλωτό παλάτι της γαλαζοαίματης, η οποία συνοδεύεται και από άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας θα παραμείνει στην Πάρο για δύο ημέρες. Η βασίλισσα και η πολυμελής υψηλή παρέα της που κάνουν διακοπές στα ελληνικά νησιά διατήρησαν μια διακριτική παρουσία όπου κι αν έκαναν την εμφάνισή τους.

Η βασίλισσα, συνηθίζει να κάνει τις βόλτες και τα μπάνια της και να γευματίζει δοκιμάζοντας ελληνικές παραδοσιακές σπεσιαλιτέ μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας διατηρώντας ένα χαμηλό προφίλ.

Τα μέτρα ασφαλείας της συνοδείας της είναι φυσικά δρακόντεια χωρίς όμως να προκαλούν, καθώς η βασίλισσα φαίνεται ότι επιθυμεί να απολαύσει τις χαλαρωτικές διακοπές της χωρίς να κάνει αισθητή την παρουσία της.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos