Η νέα διαφήμιση της Blue Star Ferries με αποκλειστικές εικόνες Πάρου! Δείτε πως γυρίστηκε!

10 Αύγουστος 2017 19:02

Η νέα διαφήμιση της ακτοπλοϊκής εταιρείας Blue Star Ferries γυρίστηκε εξ΄ ολοκλήρου στην Πάρο και περιλαμβάνει όμορφα στιγμιότυπα από το λιμάνι, τον παραδοσιακό οικισμό της Παροικίας και το λοφίσκο της Αγίας Άννας.

Το concept του διαφημιστικού σποτ είναι εντυπωσιακό: Υποβλητική μουσική, ολοζώντανα φωτεινά πλάνα, πλατιά χαμόγελα και στιγμές παρεϊστικης διασκέδασης εκτυλίσσονται στο φιλόξενο πλοίο της Blue Star Ferries που φθάνει στο λιμάνι της Πάρου αποβιβάζοντας τον κόσμο σε έναν παράδεισο γραφικής ομορφιάς από ασβεστωμένα στενοσόκακα και πολύχρωμα επεισόδια ζωντανής κίνησης που μαγεύουν με την ομορφιά τους!Δείτε πως γυρίστηκαν τα ακόλουθα στιγμιότυπα του διαφημιστικού

«Σπίτι μας το Αιγαίο» είναι το σλόγκαν του μαγευτικού διαφημιστικού σποτ που σε «ταξιδεύει» ιδανικά μέσα από ολοζώντανα, θαυμάσια, επιβλητικά πλάνα επιλέγοντας την Πάρο ως αποκλειστικό νησιωτικό φόντο για να προβάλλει την ιδέα της φιλόξενης ακτοπλοϊκής μετακίνησης στην καρδιά του Αιγαίου!Δείτε σε αποκλειστικά πλάνα του psts.gr πως γυρίστηκε η διαφήμιση στην Παροικία παρακολουθώντας backstage σκηνές από την προετοιμασία της επί παριανού εδάφους!

Η Παροικία, ο μεγαλύτερος παραδοσιακός οικισμός των Κυκλάδων, είχε την τιμητική της αυτή τη φορά και φυσικά δεν επιλέχθηκε τυχαία στο έξυπνο διαφημιστικό concept!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

captcha

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos