Πάρος: Το Τριώδιο στο νησί άνοιξε με ζωηρό κέφι και θέαμα από το Μουσικοχορευτικό Συγκρότημα «Νάουσα Πάρου»! (Βίντεο)

29 Ιανουαρίου 2018 01:01

Την πρώτη Κυριακή της Αποκριάς, στις 28 Ιανουαρίου 2018, η Πάρος υποδέχτηκε το άνοιγμα του Τριωδίου με μια ζωντανή, θεαματική εκδήλωση που έλαβε χώρα σε γνωστό κέντρο της Νάουσας.

Πρωταγωνιστής της εκδήλωσης, το δραστήριο Μουσικοχορευτικό Συγκρότημα «Νάουσα Πάρου» το οποίο φέτος κλείνει τα τριάντα χρόνια παρουσίας του στο νησί αλλά συνεχίζει να μας εκπλήσσει όμορφα με τις έξοχες παραστάσεις του! Στην συγκεκριμένη μεγαλειώδη Αποκριάτικη εκδήλωση της Νάουσας, συμμετείχαν όλα τα τμήματα του Συγκροτήματος σε μια μαγευτική πλήρη εκδίπλωση του ταλέντου και της καλλιτεχνικής επιδεξιότητάς τους.

Άνθρωποι όλων των ηλικιών, από παιδιά και έφηβοι έως μεγαλύτεροι, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό παίζοντας υπέροχα μουσική και χορεύοντας σε μια πανδαισία ήχων και θεάματος που εξελίχθηκε σε ένα μεγάλο αποκριάτικο γλέντι!

Με ειδικό αφιέρωμα στην Αποκριά της παλιάς Αθήνας αλλά και ξεκαρδιστικά σκετς από παλαιά αποκριάτικα παιχνίδια της παράδοσής μας, η εκδήλωση έδωσε χαρά στον κόσμο εισάγοντάς τον όμορφα στο πνεύμα των ημερών που έρχονται και υπόσχεται ξεφαντώματα με πολύ κέφι!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos