Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με τον αυτόχειρα του Blue Star Naxos…

01 Φεβρουαρίου 2018 16:24

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως σχετικά με την ταυτότητα του άνδρα που αυτοκτόνησε το βράδυ της Τρίτης 30 Ιανουαρίου, πέφτοντας στη θάλασσα από το πλοίο Blue Star Naxos ενώ το πλοίο έπλεε στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Σύρου.

Το όνομα του αυτόχειρα έχει ήδη εξακριβωθεί αλλά δεν είναι γνωστός μέχρι στιγμής ο λόγος που οι Αρχές επισήμως δεν έχουν προβεί στην ανακοίνωσή του. Πρόκειται πάντως για άτομο που δεν προέρχεται από τα νησιά των Κυκλάδων και δεν γνωρίζουμε για ποιό λόγο έκανε το συγκεκριμένο ταξίδι επιβιβαζόμενος το απόγευμα της Τρίτης στο πλοίο από το λιμάνι του Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες όμως, ο άνδρας που ανασύρθηκε νεκρός μετά τη βουτιά θανάτου από το πλοίο, είναι γνωστός στις Αστυνομικές Αρχές καθώς έχει παρελθόν παραβατικότητας. Για οποιοδήποτε νέο στοιχείο σχετικά με την αρκετά μυστηριώδη υπόθεση της αυτοκτονίας εν πλω, θα σας ενημερώσουμε με νεότερες αναρτήσεις.

Οι έρευνες πάντως συνεχίζονται εντατικά από τις Αρχές που έχουν αναλάβει την πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης.

Φωτογραφίες και το ιστορικό του συμβάντος δείτε εδώ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos