Παρεμβάσεις σε δρόμο στο Φιλίζι στην Πάρο

02 Μαϊος 2018 17:26

Αξιότιμοι κύριοι,

Μετά από καταγγελία στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης έγιναν γνωστές οι παράνομες εργασίες ασφαλτόστρωσης, οδού, σε περιοχή φυσικού κάλλους και συγκεκριμένα στη περιοχή Φιλίζι της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας.
Είναι κοινά αποδεκτό ότι η αυθαίρετη παρέμβαση ιδιωτών, όπως η συγκεκριμένη προς ικανοποίηση ιδίων συμφερόντων ενδεδυμένη με το μανδύα της νομιμότητας, έχει λάβει επιδημικό χαρακτήρα. Έχουμε την υποχρέωση να διαφυλάξουμε το φυσικό κάλος του νησιού μας το οποίο και αποτελεί μία από τις βασικές προϋποθέσεις στήριξης του Τουριστικού προϊόντος, της βιώσιμης επιχειρηματικότητας και της οικονομικής ζωής του τόπου μας.

Στο πλαίσιο αυτό παρακαλούμε όπως:
1. Διερευνηθεί με απόλυτη αντικειμενικότητα και σοβαρότητα η συγκεκριμένη καταγγελία.
2. Από ποιους έγιναν οι συγκεκριμένες εργασίες (ιδιώτης ή μη) και ποιοι εξέδωσαν τις σχετικές εγκρίσεις – άδειες του έργου.
3. Να διερευνηθούν πιθανές ευθύνες και να καταλογιστούν οι σχετικές κυρώσεις, προς κάθε κατεύθυνση και με ότι αυτό συνεπάγεται, ανεξαρτήτως και αδιακρίτως προσώπων.
4. Να καταγγελθούν δημόσια οι αυτουργοί της παράνομης αυτής πράξης .
Καλούμε όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες να εντείνουν τους ελέγχους και να επιδεικνύουν μηδενική ανοχή σε πράξεις που καταστούν το τόπο μας θέρετρο συντεχνίας και ικανοποίησης ιδιωτικών συμφερόντων σε βάρος των συμπολιτών μας.
Πρέπει να καταστήσουμε σαφές και με αυστηρό τρόπο, προς πάσα κατεύθυνση, ότι οι τοπικοί θεσμοί - φορείς – υπηρεσίες δεν θα κλείσουμε τα μάτια καθώς δεν θα είμαστε συμμέτοχοι και συνένοχοι στην αυθαιρεσία, στην ανομία και σε οποιαδήποτε πράξη η οποία θα συντελεί στην υποβάθμιση του νησιού μας και της ποιότητας ζωής των οικογενειών και των παιδιών μας.
Αναμένοντας απάντησή σας παρακαλούμε για δικές σας ενέργειες.

Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της
Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας

 

Μπαρμπαρίγος Γεώργιος

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos