Ευρεία επιχείρηση σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή στην Πάρο για τον εντοπισμό 61χρονης αγνοούμενης…

09 Ιουνίου 2018 00:17

Νεότερες πληροφορίες μας, κάνουν λόγο για μια εκτεταμένη επιχείρηση που εξελίσσεται αυτή την στιγμή στην περιοχή της Αλυκής, με σκοπό την ανεύρεση της 61χρονης τουρίστριας που αγνοείται από το μεσημέρι της Παρασκευής στην Πάρο.

Άνδρες και σκάφος του λιμενικού, άνδρες της αστυνομίας και εθελοντές της Ε.Ο.Δ. συμμετέχουν στις έρευνες σε θάλασσα και στεριά για τον εντοπισμό της αγνοούμενης τουρίστριας. Μέχρι στιγμής η γυναίκα δεν έχει εντοπιστεί παρά τη μεγάλη κινητοποίηση στην Αλυκή και στην ευρύτερη περιοχή της.

Πρόκειται για τουρίστρια Τσεχικής καταγωγής η οποία έφθασε αεροπορικώς στην Πάρο το πρωί της Παρασκευής 8 Ιουνίου με την απευθείας πτήση από την Πράγα της Τσεχίας προς το νησί και κατέλυσε μαζί το σύζυγό της σε ξενοδοχείο της Αλυκής.

Η γυναίκα έχει ανάστημα 1.65 – 1.70, καστανά κοντά μαλλιά και όταν εξαφανίστηκε φορούσε μαγιό με παρεό και άσπρο καπέλο που έγραφε «Σαντορίνη».

Προς διευκόλυνση των ερευνών, δημοσιεύουμε φωτογραφία της αγνοούμενης που τραβήχτηκε το πρωί της Παρασκευής 8 Ιουνίου στην Αλυκή μόλις μετά την αεροπορική άφιξή της 61χρονης γυναίκας στο νησί.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos