Άλυτος «γρίφος» η εξαφάνιση της 61χρονης τουρίστριας στην Πάρο…

10 Ιουνίου 2018 14:05

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση της εξαφάνισης από την Αλυκή της Πάρου, 61χρονης γυναίκας Τσεχικής καταγωγής που αγνοείται εδώ και τρεις ημέρες.

Η μεγάλη κινητοποίηση των Αρχών του νησιού και η εξονυχιστική αναζήτηση της γυναίκας σε στεριά και θάλασσα στην ευρύτερη περιοχή της Αλυκής αλλά και σε άλλα σημεία της Πάρου με τη συνδρομή και πτητικών μέσων, δεν έχει φέρει μέχρι στιγμής αποτέλεσμα.

Η γυναίκα συνεχίζει να παραμένει άφαντη για τρίτη ημέρα παρά την εκτεταμένη επιχείρηση που έχει στηθεί από το απόγευμα της Παρασκευής 8 Ιουλίου με τη συνδρομή όλων των διαθέσιμων μέσων που υπάρχουν στο νησί για τον εντοπισμό της. Κανένα ίχνος ζωής δεν έχει βρεθεί μέχρι αυτή την ώρα και η μυστηριώδης εξαφάνιση παραμένει άλυτο «αίνιγμα».

Καθώς δεν υπάρχουν μαρτυρίες στο νησί ότι η γυναίκα εθεάθη κάπου στο διάστημα της εξαφάνισής της, η υπόθεση προκαλεί προβληματισμό στις Αρχές που συνεχίζουν να την αναζητούν σε όλα τα πιθανά και απίθανα σημεία του νησιού.
Η αγνοούμενη τουρίστρια η οποία υπενθυμίζεται ότι πάσχει από άνοια και έφθασε στην Πάρο αεροπορικώς το πρωί της Παρασκευής 8 Ιουνίου από την Πράγα, χάθηκε το μεσημέρι της ίδιας ημέρας φορώντας το μαγιό της, ένα παρεό και ένα λευκό καπέλο που έγραφε «Σαντορίνη».

Οι ενδελεχείς έρευνες για τον εντοπισμό της εξακολουθούν να συνεχίζονται και σήμερα Κυριακή 10 Ιουνίου. Η συγκεκριμένη υπόθεση εξαφάνισης, αποτελεί ανεπίλυτο «γρίφο» καθώς μοιάζει σαν να άνοιξε η γη και να «κατάπιε» την τουρίστρια κανένα σημάδι της οποίας δεν έχει κατορθωθεί να ανιχνευθεί, παρά τις αγωνιώδεις έρευνες αναζήτησης κατά τις τρεις τελευταίες ημέρες…

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos