Λαμπερή τελετή έναρξης του International Windsurfing Tour στην Πάρο! Ο δύο φορές Ολυμπιονίκης μας Νίκος Κακλαμανάκης στην κάμερα του psts.gr....(Βίντεο + Φωτό)

11 Ιούλιος 2018 15:18

H Πάρος πρόκειται να γίνει από τις 11 - 15 Ιουλίου 2018, διεθνές επίκεντρο του παγκόσμιου windsurfing καθώς στην Πούντα, στο στενό μεταξύ Πάρου και Αντιπάρου, κορυφαίοι αθλητές από ολόκληρο τον κόσμο αλλά και την Ελλάδα θα πάρουν μέρος στον αγώνα SLALOM "PAROS WIND ODYSSEY" στο πλαίσιο της διοργάνωσης International Windsurfing Tour η οποία έχει για πρώτη φορά σταθμό της την Ελλάδα!

Το βράδυ της Τρίτης 10 Ιουλίου στο ξενοδοχείο Holiday Sun Hotel της Πούντας, πραγματοποιήθηκε η λαμπερή τελετή έναρξης του σπουδαίου αθλητικού γεγονότος με την παρουσία κορυφαίων αθλητών και παραγόντων από το παγκόσμιο στερέωμα τoυ windsurfing.

Στην κάμερα του psts.gr, μίλησε ο προσκεκλημένος στην εκδήλωση, δύο φορές Ολυμπιονίκης μας και κάτοχος πολλών παγκόσμιων διακρίσεων αθλητής Νίκος Κακλαμανάκης ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό στην τελετή, ενώ επίσης χαιρετισμούς απηύθυναν ο Kevin Pritchard 8 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και η Sam Bittner Wilson, Directror of International Windsurfing Tour.Η Πάρος, που έχει την τιμή να φιλοξενεί αυτό το καλοκαίρι μια παγκόσμιας εμβέλειας διοργάνωση, θα ζήσει την μοναδική εμπειρία ενός θεαματικού αγώνα από αθλητές παγκόσμιας κλάσης που αναμένεται να συναρπάσουν το κοινό με τις ικανότητές τους!


To νησί επιλέχθηκε ως πρώτος και μοναδικός προορισμός της διοργάνωσης International Windsurfing Tour στην Ελλάδα, η οποία κατόπιν, θα βάλει " πλώρη" για άλλες χώρες στο πλαίσιο του tour που πραγματοποιεί ανά τον κόσμο συναρπάζοντας το φίλαθλο κοινό του windsurfing σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης!

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

as parou 265x280