Πάρος: Σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα με νεκρό άνδρα νεαρής ηλικίας

21 Ιουλίου 2018 08:25

Δεν έχουν περάσει παρά ελάχιστα 24ωρα από την είδηση του νεαρού αυτόχειρα που έβαλε τέλος στη ζωή του και ένα νέο περιστατικό θανατηφόρου τροχαίου έρχεται να συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Πάρου.


Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες νεαρός άνδρας, παριανής εντοπιότητας, που επέβαινε σε μηχανή συγκρούστηκε με άλλη διερχόμενη μηχανή στην οποία επέβαινε νεαρή γυναίκα.
Από την σφοδρή σύγκρουση σκοτώθηκε ο νεαρός άνδρας και τραυματίστηκε η νεαρή γυναίκα επίσης παριανής εντοπιότητας.

Το τροχαίο συνέβη στον επαρχιακό δρόμο στο ύψος του Δρυού Πάρου στην περιοχή Τζάνε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 20 Ιουλίου.

Σύμφωνα με αυτήκοους – αυτόπτες μάρτυρες ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος μέσα στη νύχτα και αμέσως έσπευσαν στο σημείο αντικρίζοντας τους δύο νέους πεσμένους στην άσφαλτο.
Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ το οποίο και έσπευσε στο σημείο του δυστυχήματος.

Άμεσα στο τόπο του τροχαίου βρέθηκε και περιπολικό του Α.Τ Πάρου ενώ λίγο αργότερα στην περιοχή έφτασε και ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος προκειμένου να ενημερωθεί επί τόπου για τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos