Πήγαν να αγοράσουν οικόπεδο στη Νάουσα της Πάρου και του αφαίρεσαν τη ζωή!

27 Αυγούστου 2018 14:04

Σε τραγωδία εξελίχθηκε μια παρατήρηση που έκανε ο 68χρονος παριανός Δ.Κ. σε οδηγούς διερχόμενων τροχοφόρων οι οποίοι ήταν υποψήφιοι αγοραστές οικοπέδου που βρισκόταν κοντά στο σπίτι του.

Το θλιβερό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής 26 Αυγούστου, σύμφωνα με πληροφορίες μας, στο δρόμο προς τα φράγματα της Νάουσας, όταν ο άτυχος 68χρονος, διαμαρτυρήθηκε για το θόρυβο και τη σκόνη που σήκωναν τα τροχοφόρα που περνούσαν μπροστά από το σπίτι του το οποίο βρισκόταν πλησίον οικοπέδου προς πώληση.

Αυτό είχε ως συνέπεια να δεχτεί ύβρεις από τους αλλοδαπούς αγοραστές, πιθανότατα ιταλικής καταγωγής,που δέχτηκαν την παρατήρηση για την ενόχλησή του, ενώ ένας από αυτούς τον πλησίασε και τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο.

Ο άνδρας πέφτοντας στο έδαφος χτύπησε σε βράχο το κεφάλι του και διακομίστηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Πάρου. Στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του σε νοσοκομείο της Αθήνας όπου εξαιτίας των βαριών κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων που είχε υποστεί έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Οι δράστες προσπάθησαν να διαφύγουν από την Πάρο, ωστόσο συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Αθήνας.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos