Πάρος: Δημοτικό έργο κατασκευής τοιχίου αντιστήριξης

31 Οκτωβρίου 2018 18:54

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την περίοδο, η κατασκευή ενός σημαντικού δημοτικού έργου για την περιοχή των Λευκών.

Συγκεκριμένα επί του περιφερειακού δρόμου στο ύψος του Ανοιχτού Θεάτρου Λευκών, κατασκευάζεται τοιχίο αντιστήριξης για την ανάσχεση των καταπτώσεων στο σημείο. Αν και πρόκειται για ένα σπουδαίο έργο πρόληψης για την ασφάλεια της περιοχής, έχουν διατυπωθεί από την τοπική κοινωνία μικροενστάσεις που αφορούν στην αρχιτεκτονική του τοιχίου.

Ορισμένοι πολίτες έχουν εκφράσει τη δυσαρέσκειά τους εξαιτίας του λόγου ότι το υπό κατασκευή τοιχίο διαφοροποιείται αισθητικά από το παλαιότερο που υπήρχε στη θέση του. Αν και δεν εκφράζονται αντιρρήσεις σχετικά με την τεχνική – κατασκευαστική του αποτελεσματικότητα, υποστηρίζουν ότι η αρχιτεκτονική του μορφή δεν προσιδιάζει στο προγενέστερο τοιχίο.

Παρά τις όποιες ενστάσεις, γεγονός είναι ότι το έργο ήταν μια αναγκαία παρέμβαση η οποία πραγματοποιείται με απόφαση και χρηματοδότηση του Δήμου Πάρου. Μια σειρά άλλων έργων που εκτελούνται αυτή την περίοδο στο επαρχιακό δίκτυο του νησιού, πραγματοποιούνται με απόφαση και χρηματικά κονδύλια της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos