Πάρος: Αναβλύζουσες «πηγές» νερού μέσα στο Δημοτικό Στάδιο Παροικίας! (Βίντεο)

21 Απριλίου 2019 16:15

Απογοητευτικές ήταν οι συνθήκες που επικρατούσαν στο Δημοτικό Στάδιο της Παροικίας κατά τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ημιτελικού Κυπέλου Κυκλάδων που διεξήχθη την Τετάρτη 17 Απριλίου. Οι κατώτερες κερκίδες του σταδίου κοντά στον αγωνιστικό χώρο, ήταν μουσκεμένες από νερό το οποίο κατά τα φαινόμενα ανάβλυζε μέσα από τη γη!


Πιθανώς λόγω των πολλών φετινών βροχοπτώσεων στο νησί και εξαιτίας του γεγονότος ότι το στάδιο βρίσκεται σε χαμηλό κατηφορικό επίπεδο, το νερό κατεβαίνοντας από ψηλά μοιάζει να βρίσκει διέξοδο «διαφυγής» στις πρώτες σειρές των κερκίδων! Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, κανείς να μην μπορεί να καθίσει εκεί καθώς τα νερά σχηματίζουν «λίμνες» αχρηστεύοντας ουσιαστικά τη λειτουργία του χώρου.



Το συγκεκριμένο πρόβλημα μεγεθύνεται από την ύπαρξη κουνουπιών που μαζεύονται στην περιοχή εξαιτίας των λιμναζόντων νερών. Στο ζήτημα θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή καθώς στο στάδιο αθλούνται και κάνουν προπονήσεις και μικρά παιδιά. Ίσως μια άμεση λύση για λόγους καθαρά προληπτικούς θα ήταν να γίνουν ψεκασμοί.

Δυστυχώς οι εξαιρετικά ευεργετικές για την Πάρο πολλές βροχοπτώσεις του φετινού χειμώνα είχαν και την αρνητική τους πλευρά. Φαίνεται να προκάλεσαν δυσχέρειες στην άψογη λειτουργία του Δημοτικού Σταδίου της πρωτεύουσας του νησιού οι οποίες οφείλουν να αντιμετωπιστούν.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos