Cavo d' Οro: Το γνήσιο Ιταλικό εστιατόριο της Πάρου

23 Απριλίου 2019 18:01

Το γνήσιο Ιταλικό εστιατόριο CAVO D’ ΟRO της Πάρου που βρίσκεται κοντά σας από το 1980, είναι φημισμένο για τα μοναδικά γευστικά πιάτα του και τα απολαυστικά είδη πίτσας που προσφέρει τα οποία ψήνονται σε παραδοσιακό ξυλόφουρνο.

Τα ολόφρεσκα υλικά και το μεράκι της δημιουργίας αυθεντικών γεύσεων κάνουν τα πιάτα του CAVO D΄ΟRO μοναδικά! Το μενού μας περιλαμβάνει κλασικές ελληνικές συνταγές και φυσικά, παραδοσιακές γεύσεις της ιταλικής κουζίνας. Σπιτικό ψωμί, χειροποίητα ζυμαρικά που παρασκευάζονται εκείνη τη στιγμή, ολόφρεσκα κρεατικά και θαλασσινά, συμπληρώνουν, εκτός από τις λαχταριστές, διάσημες πίτσες μας, τη γκάμα των γευστικών απολαύσεων του εστιατορίου.

 

Η καλαίσθητη κλασική διακόσμηση, το ειδυλλιακό περιβάλλον δίπλα στη θάλασσα, η φιλόξενη διάθεση, το φιλικό, άψογο και γρήγορο σέρβις αποτελούν εδώ και χρόνια σήμα κατατεθέν του εστιατορίου.
Βρισκόμαστε στην Παροικία στην περιοχή Λειβάδια, είμαστε ανοιχτά από Απρίλιο μέχρι Οκτώβριο και επίσης αναλαμβάνουμε να διοργανώσουμε άψογα εκδηλώσεις ή γάμους.

 

Το μεράκι μας για αυθεντικά πιάτα εγγυάται τη γευστική σας απόλαυση στο ιδανικότερο περιβάλλον!

Σας υποδεχόμαστε πάντα με ένα μεγάλο χαμόγελο και είμαστε εκεί για την ευχαρίστησή σας!

Τηλ. Για κρατήσεις: 22840 22620

Τώρα και νέο Ιταλικό εστιατόριο CAVO D’ ΟRO στο Φιλώτι της Νάξου

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos