Πάρος: Δεν ξανάγινε! Πάσχα στο λιμανάκι της Νάουσας, να΄χεις να λες! (Βίντεο)

29 Απριλίου 2019 10:56

Φαίνεται ότι κάθε χρόνο το υπαίθριο γλέντι με πρωταγωνίστρια κυρίως τη νεολαία στο λιμανάκι της Νάουσας, κερδίζει σε ζωντάνια και ομορφιά! Αυτό όμως που συνέβη φέτος δεν είχε προηγούμενο!

Πρωτοφανής ήταν η συμμετοχή ντόπιων και επισκεπτών του νησιού, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν στιγμές ξέφρενου κεφιού με πολύ χορό και μουσική για πολλές ώρες. Σχεδόν απροσπέλαστο ήταν το λιμανάκι τις ώρες κορύφωσης του γλεντιού! Πρωτόγνωρη κοσμοπλημμύρα από χιλιάδες κόσμο. Και ενώ δεν έπεφτε καρφίτσα από το αδιαχώρητο, τραγούδια και ξεσηκωτικοί ρυθμοί απογείωσαν τη διάθεση του κόσμου σε ένα μαραθώνιο γλέντι – έπος που κράτησε από το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα μέχρι το βράδυ, με αμείωτη ένταση και παλμό.


Πλάνα drone. Credits: Happy Frame Flights, Στάθης Ρούσσος, τηλ. +30 698 053 8838

Ο κόσμος «το έκαψε» κανονικότατα, έγινε μια ατέλειωτη παρέα που διασκέδαζε ασταμάτητα κάνοντας το λιμανάκι να «σειστεί» από τα vibes της ζωντάνιας του! Με φόντο το μαγευτικότερο ίσως φυσικό σκηνικό της Πάρου με το γραφικότατο λευκό του τοπίου, πλάι στη θάλασσα με τα αραγμένα ψαροκάικα, το non – stop γλέντι με σύμμαχο τον θαυμάσιο ανοιξιάτικο καιρό δεν έλεγε να πάρει τέλος!
Όταν έπεσε για τα καλά η νύχτα, πολύχρωμα πυροτεχνήματα έσκισαν τον ουρανό της Νάουσας φωτίζοντας πανηγυρικά την ατμόσφαιρα! Άρωμα «των Ελλήνων Πάσχα» είχε η λαμπριάτικη γιορτή της Νάουσας η οποία κάθε χρόνο γίνεται ολοένα και πολυπληθέστερη και ωραιότερη!

Άρωμα Ελλάδας είχαν και οι θαλασσινές λιχουδιές που γεύτηκε ο κόσμος στο λιμανάκι. Στο εξαιρετικό εστιατόριο «Σιγή Ιχθύος», ολόφρεσκες ψαροκαταστάσεις, λαχταριστά ποιοτικά ψαροεδέσματα και υπέροχα πιάτα θαλασσινών είχαν την τιμητική τους. Μέσα σε ένα καταπληκτικό περιβάλλον με μαγευτική θέα και φιλική εξυπηρέτηση, διάσημο για τις θεϊκές ψαρογεύσεις, το «Σιγή Ιχθύος» είναι συνώνυμο της καλοφαγίας ακόμα και για τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο!


Μετά όμως το καλό φαγητό, πάντα υπάρχει χώρος για έναν γλυκό πειρασμό! Κάντε μια στάση στην κεντρική πλατεία της Νάουσας ή στον κεντρικό δρόμο Παροικίας – Νάουσας στη είσοδο του οικισμού, για το ραντεβού σας με τις γλυκές απολαύσεις του ζαχαροπλαστείου «Χαμηλοθώρης». Το παλαιότερο εργαστήριο ζαχαροπλαστικής στην Πάρο (1967) προσφέρει ολόφρεσκα, αγνά, παραδοσιακά και μη γλυκά, φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι!

Αν πάλι θέλετε να απολαύσετε ένα υπέροχο καφεδάκι δίπλα στο κύμα με προνομιακή θέα, σας έχουμε το ιδανικό σημείο! Το café KIRANOS στη μαρίνα της Νάουσας από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ, προσφέρει μοναδικές απολαύσεις! Συνδυασμοί από δροσερές σαλάτες, κρέπες, παγωτά, βάφλες και φρέσκοι χυμοί υπό τους τόνους ατμοσφαιρικής μουσικής, θα σας χαλαρώσουν και θα σας ταξιδέψουν στη μαγεία!


Αν αφήσετε τώρα τη Νάουσα και κάνετε μια βόλτα στη νοτιοδυτική Πάρο, σταματήστε στην πανέμορφη, παραθαλάσσια Αλυκή. Εκεί κάντε μια στάση στην ψαροταβέρνα «Μουράγιο» που βρίσκεται πάνω στο γραφικό λιμανάκι με θέα το εκπληκτικό ηλιοβασίλεμα. Ολόφρεσκοι ουζομεζέδες, ψαρολιχουδιές και νόστιμα θαλασσινά συνοδεία καλού κρασιού ή ούζου, αποτελούν την top γαστρονομική πρόταση του ποιοτικού μαγαζιού ψαροφαγίας με το εκπληκτικό περιβάλλον!

Στην πρωτεύουσα τώρα της Πάρου, στην εμβληματική παραλία της Παροικίας, βρίσκεται ο κορυφαίος προορισμός για πραγματικούς καλοφαγάδες. Το ψητοπωλείο «Μπριζολάδικο» σερβίρει γευστικότατες κρεατολιχουδιές ψημένες στα κάρβουνα για τους απαιτητικούς της γεύσης! Ποιοτικά ζουμερά κρέατα μεγάλης ποικιλίας, φρέσκες σαλάτες και γευστικά ορεκτικά, αποτελούν μερικές από τις γαστρονομικές επιλογές που προσφέρονται στο «Μπριζολάδικο», το κατάστημα εστίασης με την άψογη κουζίνα και το θαυμάσιο περιβάλλον!

Για τη διαμονή σας τώρα στη Πάρο, επιλέξτε το 4 αστέρων ξενοδοχείο Poseidon of Paros Resort & Spa, ένα κόσμημα παραδοσιακής κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής και υψηλής αισθητικής που βρίσκεται στην Χρυσή Ακτή. Πολυτελές, δίπλα στη θάλασσα, με άμεση πρόσβαση στη διάσημη, καταγάλανη παραλία της Χρυσής Ακτής, έχει ειδυλλιακή θέα στο απέραντο γαλάζιο συνδυάζοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και εξαιρετικές ανέσεις με τη δυνατότητα γαλήνιας ξεκούρασης μέσα σε ένα φιλικό περιβάλλον νησιώτικης φιλοξενίας. Πισίνες, παιδότοποι, spa, γήπεδο τένις, γυμναστήριο και πολλές άλλες δυνατότητες δραστηριοτήτων μέσα σε μια μαγευτικά ήρεμη ατμόσφαιρα, καθιστούν το Poseidon of Paros ιδανικό προορισμό για ρομαντικές αποδράσεις αλλά και για οικογενειακές διακοπές. Απολαύστε αξέχαστες διακοπές και ζήστε μια ανεπανάληπτη εμπειρία χαλάρωσης στο μοναδικά ειδυλλιακό περιβάλλον του Poseidon of Paros στη Χρυσή Ακτή!

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos