«Κούκλες» ετών…60 ταξίδεψαν πίσω στο χρόνο τον κόσμο στη Νάουσα της Πάρου! (Βίντεο + Φωτό)

23 Ιουνίου 2019 16:43

Πριν από μερικές δεκαετίες πρωταγωνιστούσαν στους δρόμους! Σήμερα η θέα τους αποτελεί ένα νοσταλγικό ταξίδι πίσω στο χρόνο για τους μεγαλύτερους και μια γλυκιά εικόνα εποχής για τους νεότερους!


Πρόκειται για αυτοκίνητα αντίκες, που δεν παύουν να κεντρίζουν το ενδιαφέρον καθώς αναβιώνουν την ιστορία της αυτοκίνησης και την προβάλλουν ως μέρος της κληρονομιάς του υλικού μας πολιτισμού.
Στιγμές μαγείας είχαν την ευκαιρία να ζήσουν όσοι βρέθηκαν στη Νάουσα, όπου για δύο ημέρες θα λειτουργεί η Στατική Έκθεση Οχημάτων Εποχής στο χώρο του λιμανιού.

Εκεί, 30 περίπου «κούκλες» των δρόμων με την παλαιότερη να χρονολογείται από το 1959, εκτίθενται στο κοινό που έχει την ευκαιρία να τις θαυμάσει από κοντά, ως αντίκες πλέον, που κάποτε ωστόσο έγραψαν τη δική τους ιστορία…

Αυτοκίνητα κλασικά αλλά και σπάνια, άριστα διατηρημένα και συντηρημένα, αποπνέουν το «άρωμα» της εποχής τους στην ανοιχτή αυτή έκθεση που διοργανώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Οχημάτων Εποχής, το Σύλλογο Ιστορικού και Παλαιού Αυτοκινήτου με την υποστήριξη του Δήμου Πάρου.
Η έκθεση είναι διήμερη (22 – 23 Ιουνίου) και τα οχήματα θα εκτίθενται στο χώρο από τις 7 το απόγευμα έως τις 11 το βράδυ.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos