Τα «έσπασε» ο φετινός Ιούνιος στην Πάρο! Εντυπωσιακή αύξηση αφίξεων…

06 Ιουλίου 2019 18:57

Εντυπωσιακότατη άνοδο διέγραψε η κίνηση στο λιμάνι της Πάρου κατά τον φετινό Ιούνιο σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα.


Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού, που συμπίπτει με την επίσημη έναρξη της θερινής τουριστικής σεζόν, φάνηκε να μπαίνει με… φόρα για το νησί της Πάρου που είδε τις από λιμένος αφίξεις επισκεπτών να μεγεθύνονται, συγκριτικά τουλάχιστον με τα δεδομένα του αμέσως προηγούμενου έτους.

Έτσι λοιπόν, κατά 15% αυξήθηκε περίπου ο αριθμός των αποβιβασθέντων ατόμων στο λιμάνι του νησιού τον Ιούνιο του 2019 σε σχέση με τον Ιούνιο του 2018 ενώ αντίστοιχη άνοδο παρουσίασαν και οι αφίξεις οχημάτων.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι στην Πάρο έφθασαν ακτοπλοϊκώς τον πρώτο καλοκαιρινό μήνα που μόλις μας πέρασε 90.000 περίπου επισκέπτες, 13.000 περισσότεροι από τον περσινό Ιούνιο, ενώ αντίστοιχα αυξημένος κατά πολύ ήταν και ο αριθμός των κατάπλων πλοίων στο νησί.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos