Τι απαντά το γνωστό παραλιακό μαγαζί της Πάρου στα δημοσιεύματα περί λουκέτου

03 Αυγούστου 2019 19:47

Ανακοίνωση εξέδωσε το γνωστό παραλιακό μαγαζί στη Νάουσα της Πάρου, με αφορμή τα δημοσιεύματα που αφορούσαν το «λουκέτο» στην επιχείρηση από ελεγκτικές αρχές της ΑΑΔΕ, εξαιτίας ενδεχόμενων φορολογικών παραβάσεων.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της επιχείρησης

Με αφορμή τα δημοσιεύματα σχετικά με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), τα οποία αναφέρονται σε σφράγιση της επιχείρησης μας στη Νάουσα Πάρου εξαιτίας φορολογικών παραβάσεων και για την αποκατάσταση της αλήθειας επιθυμούμε να γνωστοποιήσουμε στο κοινό τα παρακάτω.

Η επιχείρηση με βάση τα δημοσιεύματα φέρεται να υπέπεσε σε παράβαση λόγω μη έκδοσης 17 αποδείξεων, χωρίς να αναφέρεται συνολικό ποσό.

Η πραγματικότητα είναι ότι η υποτιθέμενη παράβαση αφορούσε «έκδοση 13 αποδείξεων συνεπεία ελέγχου», βεβαιώνεται δηλαδή από τα έγγραφα της ΑΑΔΕ ότι οι αποδείξεις είχαν εκδοθεί και ήταν δεκατρείς, ενώ αποσιωπείται σκόπιμα ότι το συνολικό ποσό που αφορούσαν οι παραπάνω εκδιδόμενες αποδείξεις ανερχόταν στο ποσό των 324,60 €. Εύλογα μπορεί κάποιος να υποθέσει ότι η ποινή επιβλήθηκε για άλλους λόγους και όχι για φορολογική συμμόρφωση της επιχείρησής , η οποία απασχολεί 53 άτομα προσωπικό, δεν έχει υποπέσει από την έναρξη λειτουργίας της -προ οκταετίας- σε καμία φορολογική παράβαση, λειτουργεί δε με υποδειγματικό τρόπο και συμβάλλει στην αναβάθμιση του ποιοτικού προϊόντος στο νησί.

Η πεποίθηση μας είναι ότι η ανωτέρω ενέργεια έχει στόχο τη δυσφήμηση της επιχείρησης, ενισχύεται δε από το γεγονός ότι η σφράγιση πέρα από το κυρίως κατάστημα της επιχείρησης, επεκτάθηκε με την τοποθέτηση δεκάδων μέτρων κόκκινων ταινιών και σε ολόκληρη την κοινόχρηστη παραλία υποβαθμίζοντας το περιβάλλον.

Από τη συγκεκριμένη ενέργεια το κοινό έχασε την δυνατότητα πρόσβασης στην παραλία η οποία αποκλείστηκε ολόκληρη με επιδεικτικό τρόπο στιγματισμού της επιχείρησης. Σε κάθε περίπτωση η εταιρεία μας πρόκειται να προβεί στην αναζήτηση ευθυνών και κυρίως στην αποκατάσταση της φήμης της με κάθε νόμιμο τρόπο.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos