Η Μόνικα Μπελούτσι στην Πάρο: Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου στο OPEN TV

04 Αυγούστου 2019 23:00

H πληθωρική Ιταλίδα σταρ βρέθηκε σε γνωστό εστιατόριο του νησιού, μαγνητίζοντας όλα τα βλέμματα


Είναι μία από τις πιο αισθησιακές γυναίκες στον πλανήτη και για πολλούς παραμένει το απόλυτο σύμβολο του σεξ.

Η Μόνικα Μπελούτσι δεν είναι πια η νεαρή Μαλένα που όλοι αγαπήσαμε. Είναι 54 ετών, δηλώνει πιο ώριμη από ποτέ και όπου και αν βρεθεί μαγνητίζει όλα τα βλέμματα σαν να μην πέρασε μία ημέρα από τότε που κέρδισε την παγκόσμια βιομηχανία του Κινηματογράφου και τις καρδιές εκατομμυρίων θεατών.

Τα τελευταία 24ωρα βρίσκεται στην Πάρο και μία εμφάνισή της σε γνωστό εστιατόριο του νησιού ήταν αρκετή για να γίνει η άφιξή της talk of the town.

«Την αγαπάει πάρα πολύ την Ελλάδα. Ιδιαίτερα το νησί μας και για αυτό κάθε χρόνο είναι εδώ. Όλος ο κόσμος πέρναγε από εκεί να της μιλήσει. Εκείνη ήταν πολύ ευγενική, χαιρετούσε όλο τον κόσμο. Υπήρχε ένα πολύ ωραίο κλίμα στο μαγαζί. Έμεινε μιάμιση ώρα και τα φαγητά που γεύθηκε ήταν λιτά και βασισμένα στις μεσογειακές γεύσεις, χταπόδι και ψάρια», ανέφερε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, Μάριος Τσαχπίνης, στο κεντρικό δελτίο του OPEN.

Αυτή είναι η έκτη συνεχόμενη χρονιά που η Ιταλίδα καλλονή επισκέπτεται το νησί των Κυκλάδων, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα σκέφτεται να αποκτήσει και σπίτι στην Πάρο, σύμφωνα με τον Μάρκο Κωβαίο, δήμαρχο Πάρου.

Ο χωρισμός της με τον Βενσάν Κασέλ και οι αποκαλύψεις για το πολύκροτο διαζύγιο είχαν σκάσει σαν κεραυνός εν αιθρία. Ο Βενσάν πρόσφατα έγινε ξανά μπαμπάς από την μόλις 22 ετών σύζυγό του, Τίνα Κιουνάκι. Όσο για το απόλυτο θηλυκό Μόνικα Μπελούτσι; Μετά από λίγους μήνες σχέσης χώρισε με τον νεαρό γκαλερίστα Νικολά Λεφέβρ και όπως δηλώνει ψάχνει για έναν κανονικό άντρα. Γιατί όχι και έναν Greek Lover;

ethnos.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos