Πάρος: Μαγευτική βραδιά Δεκαπενταύγουστου με χορούς, φωτισμένα βαρκάκια και πυροτεχνήματα στην Παροικία! (Βίντεο)

16 Αυγούστου 2019 19:57

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσες φορές κι αν επαναληφθεί η βραδινή γιορτή της Παροικίας τη νύχτα του Δεκαπενταύγουστου, παραμένει το ίδιο εντυπωσιακή και όμορφη για ντόπιους και επισκέπτες!

Όλοι πλέον γνωρίζουν ότι μόλις πέσει το βράδυ, το ραντεβού δίνεται στην παραλία της Παροικίας, εκεί όπου ολοκληρώνονται πανηγυρικά οι εκδηλώσεις του νησιού για το Δεκαπενταύγουστο.

Έτσι κι εφέτος, το αδιαχώρητο δημιουργήθηκε από χιλιάδες κόσμο που έσπευσε να απολαύσει το υπερθέαμα των χορευτικών εκδηλώσεων και των εντυπωσιακών πυροτεχνημάτων που φώτισαν τον παριανό ουρανό και έκαναν την νύχτα να μοιάζει με μέρα!



Φωτισμένα, γραφικά βαρκάκια βγήκαν στα ανοιχτά μέσα στον κόλπο της Παροικίας, δημιουργώντας ένα μοναδικό σκηνικό γοητείας μέσα στο νυχτερινό σκοτάδι. Από εκεί, μαγευτικά πυροτεχνήματα σαν πολύχρωμα σιντριβάνια ανυψώθηκαν στον ουρανό, σκίζοντάς τον με το φως τους και προκαλώντας το θαυμασμό μικρών και μεγάλων που είχαν τα μάτια τους για ώρα προσηλωμένα ψηλά απολαμβάνοντας το υπερθέαμα!

Η βραδιά ολοκληρώθηκε παραδοσιακά, με ζωντανή μουσική, χορό και τραγούδια στην παραλία της Παροικίας που κράτησαν μέχρι αργά, ενθουσιάζοντας τον κόσμο και κυρίως τους επισκέπτες της Πάρου που είχαν την ευκαιρία να ζήσουν ένα μοναδικό Δεκαπενταύγουστο στο νησί της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής, στην καρδιά των Κυκλάδων και του Αυγούστου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos